Sunday, July 17, 2011

Selera makan makin menjadi2.


Salam.
may you are in the pink of health :)

seriously, i miss this apple merah blog much! a place where I keep my stories as a journal, so when I want to re-check my activities in the past I can refer to this blog.. >.< actually a lot of things i want to talk, write and express here. but i just lost my words. err..something like blurry in my mind. does anyone would like to ask me something?


I think I need go for vacation to keep myself fresh before new semester starts. *Up Up and away~*

I went to One Utama with my mom & siblings (my younger sister and brother). We watched Harry Potter and Deathly Hallows Part 2. we arrived at 10.30 AM in the morning. (semangat nak keluar bersama family) hihi. the worst part was we got the front seat..alhamdulillah tak de la terkehel leher ke apa mcm kata si penjual tiket itu.

Hoyeahhh! Cik nana makan sgt banyak pada hari itu.Laksa, sushi, macaroons and tutti frutti semua saya makan. tak cukup tu beli lg d0nashi dgn sos coklat..semoga misi dan target utk mencapai 43 Kg dapat dicapai pd hujung tahun ni (suppose it is a secret that I should keep it) Hihi.


I love salmon and crab~ :)



macaroons. RM3.90 each. tapi tak sedap pun. tak payah makan pun xpe. manis sgt..


2 cups cik nana makan dlm masa sehari. mcm2 campur. paling suka taruk marshmallow, nata de coco, oreo, jelly, gummy bear, laici,hershey choc..

Alhamdulillah I'm full right now..dengan ini di umumkan cuti2 M'sia saya sudah bermula secara rasmi..saya akan cuba makan seberapa banyak yg mungkin ^.^

Don't worry Be Happy! :)





I always love you no matter how deep you hurt me..




p/s: I'm craving for Grilled chicken burger(GCB) from McD..oh yea, saya sudah tidak trauma lagi pada restoren McD. harap maklum =)
www.tips-fb.com

2 gigitan apple:

..hizamirahim.. said...

hehe.
banyaknye die makan.
:B

NesZh said...

lame xbukak blog, bwu aktif balik dis month...
nana ni asyik mkn tp xgemuk2..=p