Friday, July 22, 2011

Secebis kata untuk di rase.

When you're hurt,
you want to hurt harder who's hurting you.
But I'll tell you ; it will only hurt you even more.
And believe me! ; I don't want to hurt you,
because what hurts you,
hurts me more..

teringin nak makan dan buat sendiri strawberry trifle ni. jom try2 buat nak tak kawan2? umm..mesti sedap! lagi satu teringin nak makan puding roti kismis..my Sifu *kand* ckp, kismis elok utk saya yg cepat pelupa ni. hmm.. >.<

sekarang saya selalu skip minum susu anlene. kenapa dgn saye ni?




p/s : I'm fine! :)
www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

Monster Siti said...

tapayah nak anlene sangat lahhh -.- dah macam orang tua kau ni -.-

BENA said...

heeeeee ;) suke ayat2 di dalam kotak pink tuuu nana ;)



zra pon makin pelupe jugak. ckap bende xsampai 5 minit. pastu lupe. ishhhhhh ~

nasihahtenang said...

hey org tua tulang reput ;p

.Cik Nana. said...

dija : anlene bkn utk org tua je ye..segala lapisan umo boleh.utk menjage tulang pd mase tua nnt.hik3..

ziera : kene makan kismis gak tahu!

seha : eleehhh! hahaha..