Sunday, July 10, 2011

Nana Husna :)

Salam to my fellow friends
may you in the best health :)

Agak boleh dikatakan blog apple merah ni sudah bersawang dan berhabuk2.
I miss you blog! bukan tiada masa utk mencoretkan sesuatu tetapi sudah ketandusan idea.
Alhamdulillah saya dah selesai menghabiskan semester pendek saya pada 2 julai bebaru ni dengan exam terakhir subjek corporate finance. doakan kejayaan saya yea? :)
I'm sorry I constantly want to talk to you.
I'm sorry when you take long to reply, I get sad.
I'm sorry if I say thing that might piss you off.
I'm sorry if I come off as annoying.
I'm sorry if you don't want to talk to me as much I wanna talk to you.
I'm sorry if I think about you too much and too often.
I'm sorry if I tell you about my pointless drama when you don't really care.
I'm sorry if I come off as being clingy,but it just me missing you.


If a word sorry can erase everything?


Life seems ups and downs nowadays..I started to think positive in every single thing that happen in my life..I don't want my emotions control myself..instead let Myself control the emotions..

I promised myself not to get mad easily with something that not worth to be mad at..InsyaAllah.. =)

Cuti2 ni ada sedikit kerja yang harus dibereskan walaupun saya bukanlah orang penting dalam kerja2 itu, tapi saya sgt bersyukur sebab dapat terlibat. :) May our work will be guided in the right path ^^, mungkin ada hikmah disebalik semua ini agar saya dapat menyibukkan diri..serius saya tak suka duduk sahaja tanpa buat apa-apa semasa cuti seperti makan, tidur dan rutin yg sama berulang2 kali.

I wish I could finish my study early so I can be workaholic. perhaps? heee..m
asa belajar dirasakan tempoh yg terlalu lama demi mengaut ilmu2 yg bakal digunakan pada masa hadapan..

Imam Ghazali berkata "Ilmu tanpa amal adlh gila dan amal tanpa ilmu adalah sia-sia"

I love accountancy a lot and i'm into it. =)




Agak penat juga menjadi drebar utk adik perempuan ku yg sedang belajar di Institut Perguruan Teknik Cheras KL dalam bidang TesL pengkhususan Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan Cina..ulang alik ke sana bukanlah satu tugas yg mudah kalau tidak gentar pada kesesakan lalu lintas..thanx a lot to my sifu,Kand yg selalu memberi tunjuk ajar..semoga semua adik beradik ku berjaya dalam bidang masing2..

Wo ai Ni MNHMH ;]







p/s : whatever you are,you are. Be proud of it :)



www.tips-fb.com

7 gigitan apple:

BENA said...

cop2!!!!!!!!!!!! adk nana belaja kat ctu ke ?adik zra de belajar kat perguruan ilmu khas . kat cheras jugak . maik tesl jugak utk sekolah cine jugak. haddoiiiiiii . adk nana baru masuk kah ? heee ;)

BENA said...

LORRRRRRRRRR . adik kite same la nanaaaaa ! agaknye dieorang pon kenal . heee ;) ari tuh ade jugak la melawat. time anta adk nana 1st day. nana g x? eeeee kalo x dah boleh jumpe kan . hee ;)


tapi adk zra ade balik nih semalam. nanti nak pegi dah pulak . heee ;)



ishhh xsangka adk kte same tempat belaja kan . ;)

.Cik Nana. said...

eh, tapi adik nana kt IPG teknik..adik ziera ilmu khas kan?lain tmpt tu..tp dekat2 je..hihi..nana tak g time dia daftar haritu..tp skang ni slalu ulang alik amek n hantar dia, smlm pon baru amek dia dr hostel..sebab nana pon dekat uia gombak lg minggu lepas..
hihi..
kebetulan je tmpt dekat2.. :)

BENA said...

haah adik zra ipg ilmu khas .ohooooooo sebelah tu pon de jugak ek ?tapi sebelah jek kan ? heee ;) kire bukan satu tempat belaja la jugak. sebelah2 . ;)


tu la , adk zra yg uia gombak tu pon duk umah jek jugak. masuk bulan 9 nanti la kan ? ;)

.Cik Nana. said...

haah..IPG teknik and ilmu khas tu dekat2 je..nnt ziera try tengok kalaw dtg cheras nnt..hihi..

nana baru habis short sem minggu lepas..so skang cuti la sampai bln 9..
lame kan?huu..bosan tul..ziera ape cer skang?ehem2..dgn manager nampak messsra sgtt.. :p

..hizamirahim.. said...

syukur la dah sedar.

tibe2 je.

haha.

:D

have a good love!

.Cik Nana. said...

hizami : ehh cikgu komen kt sini lak..terharu cik nana :) thnx..