Friday, June 10, 2011

for the one u love,how long should you wait before u can said you've waited long enough?



"Are you still mad at me?"
"No."
"Are you sure?"
"I was never mad at you."
"What were you?"
"Hurt."

"Assalamualaikum."
"Waalaikumusalam."
"Boleh saya bercakap dengan cik Nurul Husna?"
"Ye saya. siapa ni?"
"Saya Aisyah dari Jabatan ____ _____ . saya nak bertanya cik ada di mana ye sekarang?
"Saya ada kt UIA sekarang."
"Kenapa cik ada kt UIA ek skrg?
"Saya ambik short sem ni. kenapa ek?siapa awak ni?"
"Saya Aisyah kawan sekolah lama awak."

"weyhhh...!!ko jahat..."

hahahaha..dah lah tengah mamai sebab tengah tido lepastu pulak angkat fon tengok nombor mcm nombor rumah keluar kt skrin terus lah angkat. dah pelik ingatkan orang dr jabatan mana pulak call nak amek cik nana berkerja part time ke. rupe2 nye kawan sekolah lama ku merangkap best friend yg dah lame tak contact sejak ketiadaan fb baru lah beliau caik cik nana di fon, sebab kata dah lame tengok cik nana tiada fb..almost 3 weeks i guess..

You know what is one of the best feelings?
when someone you used to talk everyday suddenly calls you just to catch up.
But you know what is even better?
when they mention the smallest detail about you.
and you thought they forgot everything.




Dah hampir sebulan lebih short semester berlangsung. walaupun ambil 2 subjek sahaja tetap rasa kebizian itu.tapi dalam bizi2 pon cik nana tetap pulang ke rumah setiap hujung minggu. tak boleh tahan la duduk lama2 kt hostel terutama blok yg lagi sunyi sgt.nasib ditemani 2 org roomates junior walaupun tidak berapa mengenali. thanx to Seha sbb selalu teman cik nana ke mana-mana. hihi. minggu ni pun rasa lega sikit, sebab quiz corporate finance dan mid term exam strategic management sudah selamat dijawab walaupun rasa tah pape je jwb..yg penting sudah berusaha kan?counting 25 days left for end of this semester! yuhuuu...

oh ye, saya sudah ada semangat nak ke kelas dan belajar dgn tekun! shuttt..it's a secret! (:
you know who you are.. (:









p/s: its a wiser to be alone but happy, than with someone who does nothing while you're doing everything.
remember to be happy mates!!






www.tips-fb.com

5 gigitan apple:

Dee Chicuita said...

aku tak perasan pulak ko dah deactivated? =,=

twinkle twinkle said...

bgs la kalau da ade smngt ;D

kyla said...

nana.. good luck yea :)

Muhammad Fathi-Ryū said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Fathi-Ryū said...

good luck too,mate... blajarlah dgn tekun... :D