Wednesday, June 15, 2011

Setelah sekian lama..semakin membenci mcD..

Salam..
May you are in the pink of health ^.^



alhamdulillah. telah rasa kekenyangan selepas memakan chicken rice berkuah hitam pekat. hihi. walaupun tak sedap dan tak habis, tak kisah lah kan. haha. ni pun bersyukur sebab perot dapat terima makanan walaupun sedikit. takde nak muntah2. nak tau kisah cik nana tak?
[bweek! mcm ada yg kisah jee..]

serius tak nak dah makan set breakfast mcD dah pasni! sile tolak jauh2..
tu la hari isnin yg lepas, cik nana sampai area Gombak awal dlm kol 8 pagi. lepas hantar adik bongsu cik nana ke sekolah, cik nana terus gerak, itupun jem teruk gile kt selayang..ohh sgt tak suke pagi2 jem kt situ, kereta bersesak2, tiap kali nak lalu situ mesti berdebar2 selepas ada kes dgn sorg mamat india yg gile mcm ntah !@#$%^* [xnak cerita!!]



*jgn lupa baca doa naik kenderaan taw kwn2..?!*

eyh..awat la panjang sangat mukadimah cerita ni,tp perlu ke cerita semua ni? ish2..konon dah sampai awal tu tak tau nak buat ape, sebab selalu gerak kol 8 pg dr rumah.


kebetulan haritu nak pergi awal, itupun dengan sebelum tu cik nana kes hilang kasut, sbb hari sebelum tu ayah pergi car wash pastu bila pagi tu cik nana nak pakai kasut tengok sebelah je ada. sbb kasut2 mmg cik nana taruk dlm kereta je.(ada 2 pasang kasut, tapi cuma sebelah2 je ada). mintak adik carikkan pasangan kasut cik nana dlm kereta tapi takde jugak, sampai cik nana marah2 dia apsal la tak jumpa pasangan kasut2 cik nana tu..

last2 bile cik nana cari mmg xjumpa..haiyoo..nasib la terdetik nak pergi cari balik kt car wash. sekali tengok mmg hado!! sadis pula tgk kasut2 kesayangan tu dah koto.. sob sob..dah la tepi jalan camtu..[terus call ayah..ayah ckp dia pun xperasan..]

nasib jodoh dgn kasut2 kesayangan ku masih panjang..hihi

tolong yer..cik nana dah menyimpang jauh ni..haha..oh, lepas dah sampai Gombak kol 8 pagi tu, cik nana terus caik port nak makan. ingat nak breakfast. nampak McD terus la stop..setelah berfikir2, terus la order set w3, hotcakes dgn teh panas..chewah..tetibe plak rajin nak breakfast, padahal sebelum gerak tu, dah minum susu anlene choc kt rumah (ats nasihat mok), hihi..

lepas dah makan semua,pergi kelas dengan rasa hapy..[masih tak sedar,bakal menghadapi hari yg amat menderitakan].

amek ko! dlm kelas asek rasa nak termuntah dgn rasa perot yg tak selesa. lepas habis kelas je terus nak cepat2 pulang..balik tu muntah sebanyak 6 kali! di ulangi 6 kali!! keluar balik semua makanan yg di makan masa breakfast tu...rasa nak terbaring, terduduk, ter ter..mcm2 ade rase..


tak bermaya lgsgung haritu..secara kesimpulan dah tak makan set breakfast mcD lagi!

& now still trauma tengok mane2 restoren mcD..








Assignment berlambak2. tapi teringin sgt nak men ice skating!! my favourite game ever.. ish..langsung tak bersukan cik nana ni..asik dok dlm air-cond mane nak kuar peluhnye? ^.^

*sy tak suka main bowling sebab 1st time main asyik masuk longkang je..*


time men ice skating at Bayswater in Central London.. miss this moment ^.^








Gonna miss my little sister!! nak sambung belajar dah dia next week..mane nak cari teman gaduh2 ni?haha..

my sis dapat sambung kt cheras je..belajar main2 siap la ko..
nnt bebila masa akak terjah je ko..haha..

Love all my siblings~ :D











saya teringin nak makan ni.. :(




Memories are like a video recorder that functioning in our brain,but its more likely to be forgotten easily due to time flies~




p/s : kisah dgn si pemilik myvi oren sudah berakhir..lega sudah hati ini. lalala~


www.tips-fb.com

6 gigitan apple:

Dee Chicuita said...

aku tak brape nak paham sangat ape yg ko nak citer ni. pening! LOL. pastu, aku sukaaa mekdi! jangan kekutuk mekdi depan aku. grrr!! pastu, aku pon nakkk sangat makan macaroon tu, tak penah rasa lg. pastu, hey! ko dah putus dgn kanda ke??? OMG!!!!

.Cik Nana. said...

weyh ape ko merapik meraban ni?
aku tengah pening dgn foreigner cakap arab kuat2 tak benti2 neh!
tulis pon merepek2 dah..saket pale..

.Cik Nana. said...
This comment has been removed by the author.
cik helena said...

sebenanye kan kite pon tak paham!hahahahaa

tp mekdi sedapppppppppp sangattttttt lahhhhhhhhhh,,semalam baru makan!ngee

Ai-Sis said...

wahhh.jeles betul tengok kak pergi london.hehe ;)

Cik Kyla said...

haha... macaroon tu manis la nana :D