Monday, October 4, 2010

maaf..


entri pendek.

asek bace blog org je. smpai malas nak tulis kt blog sendiri. hek3. nak membebel dlm hati je. bolehkan?
alaa..fikiran serabut sket.ujung2 sem ni bnyk assignment kene buat & submit.seperti berikut ;

1. interview 2 companies utk subjek bisnes ethics & bisnes finance.
2. analisis financial reports utk 2 companies subjek company accounting.
3. case analysis subjek decision science tajuk linear programming.
4. team project decision science.
5. organizational behaviour group project.

tak termasuk la quiz. ohh. cepatlah dikau semester ini berakhir.






saya rindu saya rindu saya rinduuuuu..shutt... :P




p/s : dikau ADD aku, pastu dikau REMOVE aku, pastu dikau ADD aku kembali, dan REMOVE aku kembali. ko ni ade sakit mental ke hape? tak mo kawan sudah! aku pon tak hingin!

[maaf, tak dapat kawal emosi]
www.tips-fb.com

3 gigitan apple:

Ara_mk said...

Cik nana,ni faraheen uia..cik nana mrh kte ke? Sori la,bkn kte sngaje add n remove cik nana,tp kte da 2 kali tkar blog n email..tu yg kne add blik..sori sgt2 kalau cik nana trase..:-(

.Cik Nana. said...

eyh faraheen..ni bukan awk..ni kes FB..huhu..

ribena.illina said...

ni yang ziera suke ni. sebab bersama si kecil . heeee~ =D akan di buat nana! thanx tau . heee~ =D



uik? ade la shoutbox . kat ats belah kanan. =)