Tuesday, October 5, 2010

Contest bersama si kecil.

Salam.

hehe. sihat ke semua?

ni cik nana nak join contest bersame si kecil. thanks kt Pika sbb tag cik nana join contest nie. jarang join benda2 camni. skali skala test la kan.


kalau korang rase korang de gmbr yg comel bersama baby or kanak2 ribena boleh la join contest ni. anjuran cik gayah spears. click here.



okay ni gmbr cik nana bersama baby yg cumeyl sgt2..eei geram tul dgn baby ni..pipi sgt merahh..!




cik nana dgn anak aunty cik nana [adik kepada mama cik nana]. comel kan?tapi time gmbr ni di ambil dia xmo senyum plaks..kalo tak selalunya mmg keje dia senyum je..heee..pastu susah nak dgr dia nanges sepanjang dia dok kt umah cik nana haritu. senang sket kalo sume baby cam gitu kan?senang hati..tak banyak ragam. huhu. "nak baby comel ley tak?" :P

oklah tu saje tu contest kali ni..


nak tag 3 org ;

1) ziera
2) cik naba
3) atin




p/s: serabut sgt skrg nie.. :( esok quiz company accounting. tp nak g tengok konsert maher zain ;(



www.tips-fb.com

6 gigitan apple:

Leya said...

comel =))

.Cik Nana. said...

tq leya.. :)

ribena.illina said...

ni yang ziera suke ni. sebab bersama si kecil . heeee~ =D akan di buat nana! thanx tau . heee~ =D



uik? ade la shoutbox . kat ats belah kanan. =)

Sidratul Muntaha said...

Sayangku nana :)
nak guna gambar kita dgn nana bole?anggap nana si kecil.haha...

org dah lama tak update blog n nak jauhkan diri dari alam maya.but because of you,org muncul arini .special letak komen kat sini.tengoklah kalo sempat,org selit contest ni.btw,thanks so much nana cause tagged kiter.:D

Gayahspears said...

done~

Anonymous said...

(^^,)
sangat comel... indahnye ciptaan Allah...(",)