Tuesday, September 21, 2010

haihai semua.

Salam.



alahai. lamanya tak berupdate blog ni. kepada yg setia menyinggah, diucapkan jutaan terima kasih. blog biase2 dr gadis yg biase2. hoho. smoge kamu semua sehat2 sejahtera.


currently cik nana ;

"not in a mood"




not in a mood of online [tapi harus, sbb takleh nak skip men game investment tu.hek3]
not in a mood of studying [tapi wajib, sebab nak mid term exam company accounting jumaat ni]
not in a mood of talking [tapi haruslah SMS kalo nak contact dgn
sy.walaupun dok sebelah sy.boleh?haha.sile bg penampa lajulaju]
not in a mood of eating [ tapi lapaaa...!! weyh, sume ckp sy semakin kurus skang =.= baju,kain,seluar bajet nak longgar je skang.bencik! :(]-tak lama lagik sy dpt pegang title anoreksia ler camnih.hmm..
not in a mood of walking to anywhere [ni mmg nak kene bagi ketok kt dahi seratos juta kali..haha]

enough enough..!

tapi sangat happy sebab tadi Imam Muda Asyraf dtg to my campus bagi talk about "Muslim step forward" .psl mcmane dgn sistem pendidikan yg sebenar tok membentuk muslim cintakan Islam & berusaha utk melangkah kehadapan.


yeay...ape2 pun kite kene berusaha tok memajukan diri sendiri. usaha usaha sampai berjaya. dlm ape bidang pun umat islam kene ceburi tok mewujudkan variasi. chewahhh..! tunjukkan yg kite boleh berjaya..buka mata buka minda..buka mata hati..yg penting jadi rasional dlm bertindak dan membuat keputusan.

sila berpijak di bumi yg nyata wahai kawan2 ku yg tersayang :)




muke kena paksa minum susu anlene coklat. ohh. favourite sy taw skrg ni.berbakul2 stok ada dlm bilik. sedap!








p/s : nak tambah kalsium.biar berat tulang. ehhh.. biar tulang berat..jgn silap faham ye..heee..
www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

Ai-Sis said...

heee kak da semakin kurus laaaaaaa.nape ni?takde mood nak makan ke?hahahaha

.Cik Nana. said...

is- haah..xde la.. :(

ribena.illina said...

wahhhhh. nati tulang nana x reput la. nak nari pon boleh la. cam iklan tuh. heee~

Ai-Sis said...

alalalalala.ciannyaa diaa.makan la bebanyak kaaakk.biar comei comei haaa.hehe