Wednesday, September 1, 2010

.tempat bertemu.


Salam 1 M'sia kpd semua. :)
Sebenarnya cuba nak taip dgn speed yg lajulaju sbb lagi 15 minit nak gerak ke kelas. sungg0h mcm kemalasan sebab mood yg baik semakin berkurang setiap hari. kenapa yea?smoga Allah kuatkan hati yg lemah ini. AMIN..

tanggal 30hb bebaru ni cik nana join program rakan siswa m'sia (karisma) utk sambutan ambang kemerdekaan di Universiti Kebangsaan M'sia, Bangi (tmpat abah&mamaku belaja dahulu) & Stadium Putra Bukit Jalil kesan daripada ajakan salah sorang kawanku. haha. tengkiu la kepada kamu yea. wala0pon agak kemengantokan yg amat sangat sampai cik nana banyak kali tertido + tersenggok2 semasa program dan rasanya mmg xdpt tengok acara kemuncak tu, tapi takpelah..jasad tetap ada kt situ.hee..

lets pictures do the talking :)

ena, nana & ada :)



nana, dira, amal, ada & ena
Sebenarnya club rakan siswa m'sia ni baru jugak ditubuhkan. kira2 setaon jugak lah. mcm program yg cik nana pergi ni melibatkan 21 ipt seluruh m'sia. mmg ramai + sesak sgt dgn orang ramai.jenuh jugak nak berhimpit2. walauape2pun cik nana mmg suke program yg campor sume IPT sbb dapat jumpe dgn ramai siswa/siswi dr Uni yg berlainan. mcm program sekreteriat rakan muda yg cik nana join sebelum ni. walaupun penat tp seronok dpt tengok mcm2 gelagat manusia.

happy2 happy2 UIAM tetap di hati! :)





p/s : walaupun mengalami perubahan gelodak di hati,akan ku gagahi juga..

www.tips-fb.com

6 gigitan apple:

iqafi said...

cantik semuanya~

asfira aminuddin said...

nana,bestnya tgk gmbar2 ni. jelesnya!

norhafiz said...

elehh... sape sleep time event [on air] [sape brani gune ayat on air nih? haha..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

meriah...

ribena.illina said...

bes tgk nana join cm ni. zra rase nak join jugakkkk.dah bosannnn duk umahhhh! aiyakkkk..heeee~

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.