Saturday, August 21, 2010

.teh o panas dimakan bersama papad0m.

Salam semua :)

hope u all in the pink of health.

bilik cik nana skrg tgh penoh dgn makanan2. heee. walaupon kebanyakan makanan berunsurkan dessert but i'm in love with it! [tibe2 rase lapar lak tgh2 malam ni] :P thanx to all my roomates sbb sudi jamah dan berkongsi makanan. because sharing is caring...!

tak faham la..sekarang ni selalu sgt terjumpe dgn kwn2 lame ataupun kwn2 yg dah lame tak jumpe mesti tego cik nana ckp :

"kenape semakin kurus ni nana?"

"berat berape ni?nmpk kurus sgt ni.."


biaselah tu, kalau dah lame tak jumpe ni mesti perasan perubahan yg terjadi pd fizikal diri kita. tak gitu kwn2?kalau dah biase sgt ataup0n selalu jumpe, kdg2 xberape nak perasan. kawan tu semakin besar ke kecik ke ape ke mane la perasan pon..hek3..

sebelum bulan puasa ni, bila makan je mesti rase nak terluak balik. tp alhamdulillah skrg ni bulan puasa dah kurang tragedi sebegitu..dpt makan dgn jayenya..bile perut masuk angin mmg senang nak terluak..setuju? :)
mungkin hikmah bulan puase, mjadikan sy tak seteruk sebelum ini. somehow i'm addicted to foods. bebaru ni ade borong seberapa bnyk mknan kt TESCO. [tempat favourite] :P

amek segala macam. teh, gule, horlicks, biskut, coklet, jem dan ape2 ntah lagi. hehe

eating :)

my gurlfren, cik ena meena :P

kelakar, sbb tak reti nak gune ch0psticks..dok patahkan..boleh tahan gak donashi @ big apple ni..itupon setelah buat research banyak2 same ade nak beli ke tak. sbb sy kurang suke beli brg @ mknn yg tak selari dgn selera sy..anda bagaimana?


d0nashi! donat + sushi :)

  • jgn risau. ianya takde rase sushi pun.hehe.
  • dpt idea for birthday present! yuhuu. nice kan?






p/s: assignment oh assignment.cepatlah dikau habis. ku mengantuk tahap kritikal. :P
www.tips-fb.com

6 gigitan apple:

twinkle twinkle said...

waa donashi mcm sedap :)

Hazwan Arif said...

beli kt mane donashi tu??

.Cik Nana. said...

qiha : sedap sedap! krim dalam donut tu best!

hazwan : kt Jusco wangsa maju :)

ribena.illina said...

nyum3! cm bessss jek ABC tuhhh~
da lame x mkn abc
heee~

MuNsYi SaMa said...

betul.bile mkn dlm perut berangin tu yg terluak balik.kena slalu mkn on time sblm jus gaster dlm perut dirembeskn..hehe merapu

silap pgg chopstick tu. :P

.Cik Nana. said...

ziera : tp abc tu xsodap sgt..hehe..kaler pon lain mcm :P

munsyi : merapu pun tp de fakta..takpe..haha..mmg salah pon..xreti.. :(