Friday, August 13, 2010

hershey almond, ferroro rocher & snicker.




Selamat Berpuase kpd kwn2 ku & kamu yg membace ni. :D

akhirnya dah sampai ke penghujung minggu ni. time flies so fast kan?mmg agak kepenatan minggu ni. hampir tiap2 malam ade kelas tutor.ni disebabkan amek 3 subjek killer sekaligus..ha.kan da kena mcmni. haha..takpelah..i will try get in love with all of you yea..until i finish the final exam..i promise.. :)


nothing much to say here. glad i think i like all my new roomates. hee. thanx a lot to all of you..since 1st year 1st sem selalu dapat senior roomates..now dapat yg same batch and same course..i'm glad of it.. :) hope everything will be okay..sahur & berbuka ramai2..seronok kan?


& one more thing, walaupun subjek business ethics yg cik nana amek semester ni tersangatlah banyak kerja, tetapi i think i ave fun of it! all my groupmates very nice..jarang dapat berkerja tp dgn mood yg happy..hee..that's the best way actually..No stress! No pressure! then insyallah we can do job very well..i hope..



all of us :D



  • al kisahnya bebaru ni, 2 of my groupmates nak kenakan our leader group which is the only one male in my group..because of his birthday la..patutnya haritu kena submit assignment report dalam class, lepas tu dorang la berpakat cakap kt leader tu dorg lupe nak print report..pastu pendrive pun lupa nak bawak & kemungkinan dorg dah delete report tu dlm laptop..our leader tu mmg muka da cuak sgt..kelaka btul..haha..suprise! dorg ckp happy birthday..haha..kes nak buat gurauan camtu last2 kitorg tak hantar report dlm class.satu hal pulak nak carik lecturer lepas kelas tu..nasib tak kene marah..

Lepas ni Final Project maybe we are going to J.Co Pavilion..Hope Can..if any changes hope we can make it as soon as possible..





p/s : tadi dapat ferroro rocher, snicker and hershey almond.. 3 combination chocolates of my favourite.. i like it so much! thanks..
www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

ribena.illina said...

aikkkk kuat lagi makn choc yeeee
nati skt gg baru tauu
ehehhe!

.Cik Nana. said...

favourite la ziera.. :D

twinkle twinkle said...

sume yg mhal2 aje hehe

asfira aminuddin said...

wah bznye nana! hehe. ferero la sedaaap! faveret! :)