Monday, April 5, 2010

.tak kuat.tak tahan. :(



assalamualaikum semua.

jam hampir menunjukkan 4.30 pagi. xleh nak tido =.=, hati mcm tak tenteram?

esok petang jam 2.30 cik nana akan mengambil final exam utk subject 'management info system'. waah. three more chapters tak baca lagi =.= which are chapter 1, 6 and chapter 7. networked enterprise, databases & info mgt , telecommunications & wireless.

dah tu taw tak bace lagi nape online dan menulis blog?


sebab my memory cannot accept any info anymore :(
can i cry now?
fell so depressed and under deep pressure
huwargh..





what are you going to do when u feel down & feel like nowhere to go..??




semester ni mcm banyak perubahan yg berlaku dalam diri ni. serius saye tak pernah mcmni. belajar pun agak main2. tak konsisten. dulu saya slalu buat nota utk setiap topik beberapa minggu or bulan sebelum final exam. bila dah buat nota in a simplest way so it is easy for me when time final exam is coming. just read the note and memorize it. tapi skrg?

langsung tak!

oh demn. =.=

i've changed a lot.

tahap kemalasan sudah melebihi-lebih..mmg berbaloi2 la kalau dapat gred cemerlang (c la tu,haha).
ape2 pun yg terjadi pd saya, saya akan mengutamakan pelajaran saya. that's a promise to myself.
insyAllah...

*kemalasan saya tidak ada kena mengena dgn sesiapa mahupun yg hidup, separa hidup ataupun yg sudah tiada.ini adalah kisah benar dari seorang gadis yg biasa-biasa yg datang dr dirinya sendiri.harap maklum!~*


to those who are always supporting me, i love all of you :)








p/s : yeha, harini dapat makan cokelat banyak2. marilah berbueno!

www.tips-fb.com

6 gigitan apple:

~ezzATy saAdAh~ said...

nana bolela...dun cry2!!! =p

Naqib Mohamad said...

saye pon dah makin malas!.... rasa nak tido ja.. on9 24/7... huhuu tp xleh...

Ghun said...

bersabar lah...sy pun tekanan...heeee

nana sihat?

-dba

Sidratul Muntaha said...

Nana,mata bengkak tadi.dah cover dengan cermin mata pun still sembab.Came on dear! Kuatkan semangat.Lagi bebaper paper je tinggal.Lawan rasa malas tu.Ganbatte!

MuNsYi SaMa said...

All the best cik nana.I know you can do it.

.Cik Nana. said...

zaty : tak nak menangis dah =)

naqib : hee. spesis la kita :P

dba : da reply taw. :)

atin : haha. mata bengkak sbb tak tido. penat sgt lately ni..nak rehat.. :(

munsyi : thanx yea.. :))