Friday, April 23, 2010

Lega Rasanya.

PengTAG : Kyla

Thanks to Kyla sbb tagged cik nana.
tapi "guidelines" cik nana nak bagi ni lain dari yg cik kyla punya.
saje sesuka hati nak tukar. hehe.

1. Pilih mana2 SATU gambar yg korang rasa korang rasa bebas dan lega dari perasaan cuak & gementar.

2. Kemudian, post la kat entri dan beri sedikit "description" tentang gambar tersebut.

3. Tag 6 orang rakan yg anda rasa patut di tag. hehe. =)






Picture ini di ambil pada bulan lepas. Iaitu semasa baru selesai mengambil Final Exam utk subjek 'Leadership & Management'. Kami membentangkan proposal tentang Open Futsal Tournament. Sepuluh orang ahli kesemuanya. Alhamdulillah kesemua mereka sgt supportive and very helpful. Thanks to all of them :)
I love this group.


Oleh itu, Cik Nana nak tag 6 rakan yg terpilih ;

1. Ezzaty Saadah
2. Alia Raihana
3. Nik Naza
4. Ery-Farieha
5. Munsyi-sama
6. Fatin Zuaini www.tips-fb.com

6 gigitan apple:

~ezzATy saAdAh~ said...

kene wat kew nih...haha =D

~ezzATy saAdAh~ said...
This comment has been removed by the author.
.Cik Nana. said...

kene wat aty..hehe

fiera said...

HAHA. xsuka laaaa. susa. :(

MuNsYi SaMa said...

kalo xrase lega cmne?hehe

Sidratul Muntaha said...

Kiter pun kena tagged ke?haha...cuti panjang lagi ni...Insya Allah nanti kita buat. :)