Wednesday, January 13, 2010

.pesakit mental semakin bertambah..


Salam~

lamanya tak menaip kt blog apple merah ni. rindu tau x! hehe. harini agak kepenatan la gak. class straight dari pukul 11.30 pagi sampai 8 malam. ini di sebabkan ada kelas ganti. subject intermediate accounting. ntah la , rasa mcm sedikit menyesal sebab g kelas tu tadi..satu ape pon xleh masuk dlm kepala ni!tensi!*heyp xelok la tension!*, saye suke subject tu..tp mungkin minda mcm dah kepenatan kot masa tu..tadi boleh plak kepale tersengguk2 dlm kelas..tertido wor..haha..kawan2 saye dok gelak ja..smpai hati oh korang ea..=P

tp mmg serius ngantok gile!


tengah2 tido tu boleh pulak terbayang benda ni...bestnya kalau dapat makan =D hehe



cepat angkat tangan sape nak belanja saye!!




esok pulak ada quiz CM (cost management) tajuk Job Order Costing, harap dapat jawab dengan baik walaupun masa tengah menaip di sini belum mula study lagi..


ouhh..semester ni mmg agak meletihkan..2 companies kena pergi dan cari utk interview dan 1 bank utk dilawati..utk assigment..harap dapat buat yg terbaik!! bagi ahli2 group ku, kerjasama dari anda semua amatlah dihargai!~ sayang korang sume! :D

Companies yg menjadi mangsa kBoldami adalah :

1) DJR TECH (services company which repair computers) at Setiawangsa,KL for subject Intermediate Acc
2) Restoran Nasi Lemak Antarabangsa at Kg Baru,KL for subject Marketing
3) MIDF (Msian Industrial Development Finance) for subject FIQH for economists II


Seriously semester kali ni saye memang tak nak sibuk dengan aktiviti selain daripada aktiviti berkaitan dengan pembelajaran saye! seperti persatuan dan sebagainya! sila jauh kan diri anda daripada cik nana ye aktiviti2 tersebut!syuhh!! saye xsuke meeting! plus, malas nak memenatkan diri ni..nak berhenti jap buat seketika..lagipun dah start wat major accounting ni..risau pulak..ye la saye ni bukannya best student pon xp


tu je..semoga kalian semua berada dlm keadaan baik2 je..do the best among the best!

jaga kesihatan samada dari segi kesihatan fizikal ataupon mental..ye lah dengar cerita pesakit mental sekarang semakin bertambah..buat benda pun benda bukan2..

betul kata2 tu.."awal akhir semua perlukan akal fikiran utk berfikir..."


biasalah manusia, kadang2 lupa diri, bila ada masalah je terus nak buat benda bukan2 tanpa berfikir panjang..*peringatan tuk diri sendiri gak*, tepuk dada tanya iman..
bukan tepuk dada tanya selera..tepuk dada tanya selera, mmg mcm2 benda nak makan ni..
haha..first skali..jom terjah koop sat! nak cari ice-cream! ice-cream singgit ja nak beli nih..
hehe..


babai semua~








cik nana, enviromental lover..suddenly i love this pic..warna hijau best kan?sejuk mata memandang..i love Green..









p/s : im happy =)
www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

norhafiz said...

don't tension2
no gile.. but gile2 sumtime ok.. haha..
be happy je k..

.Cik Nana. said...

haha..be happy la ni..
:D
thankz...

Bigong said...

Apa kata nana yg belanja aiskrim. Ok jugak tu kan. Hehe.

Tihara said...

SALAM HUSNA..

LAMA TK LAWAT BLOG NIH..APE KABAR..HOW UR STUDY?

CANTEK GAMBA TU..BACKGROUND IJAU..PANDAI!

Ape cite ek..nurhidayati skang..??