Monday, January 25, 2010

.ke mana menghilangnya beliau??

salam~
apa khaba semua?

cik nana di sini baik2 je =), n agak hapy sbb dapat bercuti selama seminggu sempena mid term break..yeay! tapi sesungguhnya bukan cuti2 free je taw, a bunch of works to do!! argh..

ni pun baru je beberapa hari lepas cik nana dah hadapi 2 mid term exams!which are :

-intermediate accounting *its really hard for me especially a question topic partnership..bukan susah tang nak wat income statement tu ke ape..tp additional info tu yg buat xpaham..especially part interest on loan tu..ya Allah..rasa mcm nak nanges mase nak menjawab tu.*

-cost management *ni lagilah terkata..tak tahu ape yg sy jawab..especially topic contract costing..ni gara2 xcukup buat latihan..ya Allah..bantulah cik nana.. saye tak nak fail -_-*


yg penting saye dah buat yg terbaik..harap2 semuanya okay..walaupun xberapa nak yakin.yeay!now baru sedar lepas dah jadi student BACC ni mmg bnyk dugaan..xseindah yg disangkakan..semoga saye dapat lepasi semua ini sampai grad!support me k!

afta 1 week holiday, saye terpaksa hadapi lagi 3 tests!yeay! sgt sonok kot! hee :D

1) marketing - chapter 7,8,9
2) fiqh for economists II -cover until chapter ijarah (concept of leasing)
3) islam, knowledge and civilization

semoga MOOD RAJIN saya sentiasa ON sepanjang minggu cuti ni..at least la kan?hehe..



hey guys! u all noe what?? im really addicted to this phone rite now! sony ericsson T707! ekceli dah lama kot minat..before i bought my current phone, sony erisson k810i (cybershot),yeay..selalu termimpi2 kan mu wahai t707! n sungguh2 jales kalau tgk ade org use this phone!hahaha..
sadis sungguh cik nana..takpe2..^.^


a little bit bout features of this phone :

-weight : 95 gram (wow!)
-released on : may 2009
-mega pixels pic : 3.15 mp
-basic2 tu sume ada la..including 3G sume..

more info click here =)

that's all! semoga bergembira selalu ya kawan2 blogger ku semua! ;) be happy in everything u all do~

to cik abe di sana, take care yea mase program baktisiswa di Kelantan nnt..dont forget to study!! heee..<3



cheers!!









p/s: selera makan semakin bertambah2..cepatlah tembam!!hehehe
www.tips-fb.com

5 gigitan apple:

c.u.m.i said...

huhu...
sempat gak ea nak buat pesanan kat cek abe... =p
happy hols ye nana :)

MuNsYi^SaMa said...

semoga boleh study dgn tekun ^_^

All da best ek~

perlu ke tembam?hehe

.Cik Nana. said...

naba-tq..mestilah smpat..haha..pesanan ringkas dr cik apple. ;D

munsyi-tq..yeaa..perlu tuk tembam..haha..

~ezzATy saAdAh~ said...

hehe...j0m tukaq hp na, yg warne pink eh..huhu =p

cik abe kt klate k0? l0r...siannye dye..haha =D

Oo╬«ey™ said...

wah pegi kelantan?hehehe
hati2 and wish u luck