Tuesday, January 5, 2010

.pemberian dari seseorang..

salam~

dah beberapa hari tak berpeluang nak update blog.padahal setiap hari dapat online.keje sgt berlambak2.
hm..masuk harini hampir 5 hari kawan baik saye, Ida meninggalkan kami..saye redha..walaupun tidak dinafikan kadang2 saye terfikir dan terlintas wajah arwah di fikiran saye..ya Allah..susah nak lupekan..maklumlah saye salah sorang yg rapat dgn beliau..bnyk kenangan bersame beliau..beliau juga seorang pendengar yg baik..selalu ada problem beliau adlh salah sorang yg akan menjadi top list saye utk diceritakan..yet im happy i have chances to help her if she's in difficulties..

arwah menderita kerana penyakit "radang sendi" sejak beliau berusia 14 tahun..agak lama jgk la..mungkin itu yg terbaik utk nya..Al-Fatihah...


ntah la kenapa, sekarang saye rasa masa berlalu sgt cepat..orang selalu kata "Time Flies Fast When U're Busy..", busy sgt ke saye ni?ape yg ada dgn kebizian tu?tolong lah..buang buang skarang!tapi saye suke belajar..walaupun selalu sgt study last minute..ada quiz or test malamnya baru reti nak bukak buku..ni pun dah masuk bulan 1..bulan 4 ni nak final exam dah..hey hey!nape cepat sgt nih??


lagi satu..skrg ni duit pun cam mengalir mcm air je..tak tahu la aper yg saye beli..tp tgk compartment sndiri,ya Allah..mcm2 ada..sabo je la..hikhik...patutnye kene beli bnda yg PERLU je..kalau ikot kehendak ni mmg la sume benda nak..now ada 2 benda yg sy nak sgt..

external hard disk 400GB ley?
n tambah ram my laptop..

eh...tu keperluan ke kehendak?



okay lah, tak sabar nak pergi kelas UBS tuk accounting software ni..best ouh clas tu..hehe..^.^






p/s: semoga Allah tetapkan hatinya utk sayang diri ini~ =))


www.tips-fb.com

10 gigitan apple:

Amieynna Amin said...

salam cik nana..
semoga roh kawan adik dicucuri rahmat..

~kelas ubs memang best, tp make sure pay attention btol2..coz kalau tertinggal, susah nak kejar~

.Cik Nana. said...

Amieynna-thanx sis..
mmg pon clas UBS best..tp bile tertinggal..penat nak catch up blek..tp seriously abg2 yg ajar tu sgt best..hee..

riBEna said...

gud luck tuk ubs ye nana!
mmg bes ubs
heheheheh!

helena's said...

sebak la..

fiera said...

knape suma org suka UBS? busan la kelas tu nana. ngeh ngeh.

wirajiwa said...

Dan aku merayu kepada sahabat-sahabatku dengan segala bentuk rendah hati, untuk seorang yang tidak aku kenal. Marilah kita kopi artikel2 yang bermenafaat di blog Allahyarhamah, dan kita panjang2kan. Semoga Allah memberi pahala kepadanya.

Ery Farieha said...

al fatihah utk kwn nana.

hehh.
yg last tu, kehendak kot :P
kehendak utk memenuhi keperluan.
ehh cne tu? :P

pauhputik said...

takziah untuk cik nana atas kehilangan tu

ermmmmm

hard disk 400gb???

x penah dengar lagi, yang paling dekat 320GB, kalau jauh sket 500GB..

huhu

whateve

Miss jane said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站

wirajiwa said...

hampir setiap tahun aku masuk ke artikel ni, dan ke blog arwah. semata-mata untuk membaca artikel yang baik2, dengan harapan Allah memberi pahala kepada Allayarhamah.