Friday, November 13, 2009

.kalaulah saye tahu..


assalamualaikum semua..!!

Yeay..saye shangat hepyyy to da max..naper ntah??final exam suda berakhir..bermakna berakhirlah penderitaanku buat seketika..at least for this 3 weeks time..i want to do whatever i like..the more important my hobbies..heee..adikku2..bersabar la ek kakakmu yg tersayang bakal berada di rumah selama 3 minggu..
hahaha..


Sgt2 lega dah habis kesemua 7 subjects ku amek semester ini..(6+1)~harapanku sgt tinggi utk mendapat result yg terbaik d antara yg terbaik..sbg menebus kegagalanku utk mencapai target pd semester lepas..only Allah knows how i feel when i saw the results..study sampai mengalir air mata ni..betapa susahnya utk memahami sesuatu subjek hanya Allah je yg tahu..dah tahu lambat pikap..dlm class jgn suke mkn cokelat..haha..and saye mcm dah serik nak amek lecturer foreigners..tak tahu kenaper..except dlm class ict sahaje..Sir Razi..the only one my foreigner lecturer that i like..yg paling hepy tu he gave our group the highest marks for prensentation..thanks sir!!terharu sgt..*xsia2 idea sepupu ku yg sgt crazy tu..thanks to my couzy for the brilliant idea..hee*

Xlupa subject Foundation of Islamic Economics,which my group got full marks..kami buat tajuk tentang Fiscal Policy in Islamic Economics and The Role of Zakat..Our hardwork's paid off..alhamdulillah..walaupun carry marks tak berapa nak tinggi..lagi2 markah mid term sgtlah teruk..tp saye masih mampu tersenyum..=)*so hepy bila final exam kuar soalan tajuk zakat*

terima kasih atas anugerah ini..tu yg bersemangat sikit nak jawab final exam..hehe..^.^

Akhir kata saye sgt terharu sbb semester ini banyak perkara gembira yg berlaku di sekeliling saye~much much!!~
Semoga semester yg akan datang bakal memberikan lebih kegembiraan pada diri ini..dan lebih tabah mengharungi hari2 yg mendatang dgn hati yg redha..*cewah...ayat mcm nak touching lebey je..:P*












p/s : Happy Holiday to whom it may concern & jgn buat benda bkn2 taw..tapi kalau nak tido bnyk2 takpe.. ;)




www.tips-fb.com

6 gigitan apple:

Insomnia Guy said...

dah habis exam ea??hehehe...jom lepak my blog...ada regional discussion.hehehe

MuNsYi^SaMa said...

yeay!! dh abes gak..tp xsehebat cik Nana target 4flat..

ezzaty said...

nana!!! x aci dah abiz exam...'cuti ni dtgla umah yer...=)

fiera said...

alaaaa. pesana utk si die je ke? ngeh ngeh. :)

fiera said...

alaaaa. pesana utk si die je ke? ngeh ngeh. :)

SUKA AKU LAH! said...

slamat holiday