Friday, November 20, 2009

.17 hari lagi..


Pagi yg hening ini, sambil menghirup milo panas & berlatarbelakang kan lagu Future Love dendangan Kristiana Debarge~

i'm still counting the days!!

17 hari lagi nak ke 7 december.waa.cepatlah hari berlalu..saye nak mulakan azam baru sempena saye bakal menjadi 2nd year student officially on that date~why time flies so fast eh?..BUT i can't wait to finish my studies~hehe..*3 years more*
plus,i wanna meet up wif all the people that i love~*u all know who u're*~rindu sgt lah!! psstt..kalau ada sesiapa yg terasa rendu kt saye tu silalah hntr msj kt saye ek?=P

Ada beberapa perkara yg saya suke dan happy bila cuti sem ;

1) fikiran tak serabut memikirkan tentang assignment,presentation serta adik beradik seangkatan dengannya..

2) boleh tido sebanyak yg mungkin sampai mata lebam cam panda yg sgt comey*balas dendam sbb final exam haritu :P*
3) tengok cerita melayu yg berulang-ulang kali disiarkan di channel favourite, astro prima~bwekk..sudah tentu la cerita P.Ramlee,saye kan peminat tegar cerita beliau..haha..paling saye nantikan Bujang Lapok & Nujum Pak Belalang, my top list tu..fuhh..

4) berjaga malam sorang2 tanpa berlaku pencemaran bunyi..*kecuali effect bunyi dr laptop my little bro,haha*,sambil makan2~masa ni je la saye boleh memenuhi nafsu makan saye..haha..plan nak jadi gemok sket,sbb berat current saye cume 41 kiloGRAM shj..dah dekat setahun azam saye nak meningkat kepada 50 kilogram tak pernah nak tercapai~sumtimes saye selalu ikut perasaan sgt..bile makan xkena je dgn anak tekak ni mesti rase nak terluak je..haih..
5) mase ni saye akan bertukar menjadi seorang makcik yg comel tapi garang*huhuhu.bwekk*,istimewa khas untuk adik2ku yg tercinta itu..jadi la malas lg..mmg nak kena dgn saye..di mane perkara ini tidak akan berlaku selain sewaktu saye berada di rumah..*adakah ini termasuk dalam perkara yg saye hapy?confiuslah..*

6) saye boleh melakukan hobi saye~iaitu memasak..cume cuti kali ni takde resepi baru lah..tp,nanti la saye fikirkan ek..xsabar 3rd year nnt nak masuk cooking skills..yeay!sape nak join saye?? :)
7) akhirnya saye boleh online 24 jam di laptop merah jambu kesayangan saye ini~

Oh ye, pada 15 november 2009 yang lepas, kawan baik saye sejak sekolah rendah sampailah sekarang sudah selamat menjadi isteri orang~huuu..bunga di taman sudah dipetik!~lalala..eda,semoga ko menjadi isteri yg solehah ek..



eda ; 20 years old
edi ; 23 years old




bunga yang ni pulak bila nak di petik?wahaha.. :P
www.tips-fb.com

12 gigitan apple:

SUKA AKU LAH! said...

napa ah!!!! ramai org kawin umo 20?!!
hmm! aku pulak dah bertunang!

.Cik Nana. said...

suka akulah-haha..sbb da sampai jodoh la..oh yea?xlame lg u pulak ek..

faqiha said...

eceh ke akk memilih?:P

Farhana said...

Ape kate cobe gain 5 utk tambah berat.. Akak gune produk dr. rozmey gak, tapi utk kuruskan badan.. Mmg berkesan laa.. Rmai yg kate okey gak.. Mgkn jus utk gemukkan badan tu not bad gak.. Hehe.. Saje try.. ;)

Bunga yg last tu kene blaja abes dulu.. Akak takpe.. Hahahaha.. ;p

noor afzan said...

bile kamu pulak nana..
tunggu habis belajar dulu la kan..
ahaks~

MuNsYi^SaMa said...

haha. bkan cik nana dh ade org ke?prasan gamba kt fb aritu..

jgn lebih target berat badan tu dh la..kalo exam lebih target xpe lg.. :)

I n n z said...

eh bkn bunga pink dah di petik ke ? haa ~ :D
kite tahu taw :)

zinatulhayah89 said...

haha...nanakenabeb!!! =)

SUKA AKU LAH! said...

insyaallah!

Sharinginfoz said...

tak sabar nak naik tahun ya.... masa cuti gunakan sepenuh.....

MrMrsFaiz said...

we like the theme of your blog. In Finland, finnish name for apple is omena.

Miss jane said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站