Friday, October 16, 2009

.aperlah perempuan tak pandai masak!saper nak kawin dgn awk!!



Assalamualaikum kawan2!!

Sihat tak??cik nana masih mengalami selsema dan batuk2 lagi.setiap hari pergi kelas bawak tisu,sapu tangan dan inhaler vicks.wahhh.seksa gak la.dah dekat seminggu la kena.ditambah dengan kesakitan gigi ni.esok ada appointment dengan doctor gigi.tak sabar! *appointment berjalan mcm biase walaupun deepavali.hahaha*

Oh ye, Final Project utk subject Information Technology (ICT) hampir siap!rasa agak kelegaan jugak la.kami dijangka lauching our website pd hari rabu minggu depan! wish best luck to us yea! i really want to get good grade in this subject. kitorang guna free web hosting je - which is webs.com. senang gak la nak guna website tu compare dgn yg lain.tapi tak tahu la bagi orang lain?

Nak minta maaf kt Fatin sbb memula beliau dah buat produk Cupcakes.tp atas permintaan saye utk menukar ke produk budu ni,maka terpaksa la buat yg baru. thanks a lot taw Fatin!*tak lupa kepada member2 yg lain yg banyak beri kerjasama

Saye jadi CEO utk produk company kami.di mana kami namakan Cap A+Plus Ladies. Dibintangi *cewah mcm filem plak*, 6 org gadis yg comel2 belaka..hahaha..



Harap2 kalau kawan2 baca tulisan saye kali ini, dpt lah menjenguk2 ke website kami tu.bagi komen atau pendapat kat FORUM kami.thanks eh ^.^
.mane la tahu kan kalau lecturer kami baca komen dan pendapat kamu semua..our lecturer name is Sir Razi Jalaldeen from Sri Langka. He's a good lecturer and knowledegeable person..*walaupun kami selalu bcakap2 dlm class beliau..sorry sir..*

Kat sini saye nak bagi sedikit info tentang Budu ni.

Walaupun budu ni dipandang janggal dan sepi oleh sesetengah orang tapi bagi peminat fanatik,ia merupakan menu wajib setiap hari!! *sila la cuba ek?*

1) Budu dikatakan mempunyai nisbah 50 peratus dalam membantu dari segi anti penuaan.

2) Kebanyakan tekstur kulit wanita Kelantan lebih menarik atau mungkin faktor genetik. *saye dapat info mengatakan wanita negeri Kelantan paling cantik dan kalau bagi lelaki yg lawa pulak adlh dr negeri Kedah.eh lawa?bkn la.tp rupa sedap mata memandang =) *

3) Ramai golongan cerdik pandai terdiri drpd org Kelantan kerana budu mjadi sarapan mereka. *tengok la kt IPT skang ramai sgt org Kelantan.hehe*,kerana ia dpt mempertingkatkan IQ kepada sesiapa yg memakannya .ia merangsangkan sel-sel otak dan memperkukuhkan ikatan2 sel2 neuron..*cewah mcm amek kos perubatan plak..haha..*

cukup2 la tu..nak tahu yg lain silalah google ek?

Sekian sahaja!









p/s: harini ade jenazah management =) jom...
www.tips-fb.com

12 gigitan apple:

noor afzan said...

budu la plop~

♥chentaMAYA™ said...

rindu pulak nak makan budu~
ghaha~

.Cik Nana. said...

hehe..jom makan..^.^

milkysunshine said...

salam husna,,

awkpon take care k,,
=)

ain said...

salam cik nana...website awk mmg dah boleh publish yeh? sbb saye try nk bukak tapi tak boleh..rasenye still ade yg tak kena lagi..

ain said...

naaa its ok cik nana..ur website cantik n best

Cik Mira said...

akk tapenah makan buduu
ape rase eh?
huhuu

.idahassan. said...

xde bg sampel budu percuma ke?
hahaha ;)

fakta budu tu bole percaya ke?
btw, good luck for ur presentation nt!

.idahassan. said...
This comment has been removed by the author.
MuNsYi^SaMa said...

nice website~ good job.

xpenah suke budu. hehe..penah try, tp still xsuke.

norhafiz said...

Peringatan kepada pesakit GAUT, korg D'larang Mkn budu, bahaye owh..

nana2.. promot jgn la lbh2, manusia mudah d'racuni dgn kate2..

hahah.. Ingat Pesakit GAUT!!!

Insomnia Guy said...

budu ke berudu...hahaha :)