Monday, July 20, 2009

.to all die-hard fan of MU club...


Bismillahirrahmanirrahim


*sy rindu diri saye!!sy tak rindu awk!!*
assalamualaikum kawan2! :)

saye sekarang berada di bilik TV mahallah asma' UIAM Gombak sambil mata menonton cerita 3 abdul manakala fizikal saye berada dihadapan lappy yg
jambu ini~harini class sgt memenatkan sebab straight 4 kelas satu hari!can u imagine !!

8.30-9.50 ; statistics
10-11.20 ; macroeconomics
11.30-12.50 ; ict
2-3.20 ; accounting

sebenarnya tak kisah pun 4 kelas dlm 1 hari tapi cuma fikir kalau quiz dibuat dlm 1 hari~amboi saket usus mcmni!!hahaha.lepas kelas terus wat pergi CAC sebab ada book fair!~jeng jeng.ada la ternampak orang tu,tp tak tau orang tu nampak tak orang ni.hahaha :P

setelah cik nana puas menyelongkar album masa bercuti ke Manchester UK tempohari,cik nana decided nak upload several pictures sebab sekarang ni mcm sana sini o
rg duk cite psl MU Vs M'sia.alahaiii..sibuk plak cik nana nak mengedik letak pic dia melawat ke Old Trafford!hahaha*jgn dengki2 tau..tak baik..*

walaupun dah lama berlalu percutian tu,tapi ingatan kt situ sgt lah kuat!~sebenarnya cik nana bukanlah peminat bola sepak pun dan bukan la menyokong kuat mane2 club*cewahhh padahal minat gile kt MU*,tp lepas christiano ronaldo kuar ,cam dah berkurang pulak minat tu.haha.

jom kita terjah gambar2 yg sempat cik nana kutip masa menyelongkar album percutian tempohari~





ni kerusi utk home team *siap ada pemanas tau*;cik nana sempat duduk atas kerusi ni :P


eh eh tu Wayne Rooney la!!*kesat2 mata*,tengok la yg guy berbaju merah tu.ekceli cam quite suprise juga tengok dia tu ada iras2 Wayne Rooney.tp sebenarnya bukan.just he is a die-hard fan of man utd club.my mum ada tegur beliau.masa kt poster gmbr wayne rooney "hey,U look like him." pastu dia gelak je.dia cakap setiap kali perlawanan dia memang akan beli tiket.

cik nana ingat lg masa tu cik nana naik underground@tube*train* kt UK.cik nana tengok ada sorang mat salleh little boy yg comel sgt2.cik nana pandang je dia.sampai ayh cik nana tegur.naper asyik pandang je budak tu.haha.sebab comel gile kot.dia plak pakai jersi bola tulis "Rooney".sampai dia perasan cik nana pandang dia.terus tersipu2 malu.haha



ni pula tempat train dalam stadium old trafford tu.mmg advance betul.senang gile pemain club ni nak sampai kt stadium terus & on time.bila la M'sia nak buat macamni gak kt Stadium Bkt Jalil tu eh??korg agak2 camner?



ni tempat dressing room pemain2 man utd club :) ; tapi all t-shirts just for display purpose only.





okay.kebetulan gile tu cik nana pakai serba merah pd hari tersebut! :P


sebenarnya banyak lagi gambar2.tapi kalau nak tengok gambar dalam satu hari perjalanan tu memang ambil masa setengah jam kalau korang nak tengok semua.every single thing sume nak shot.mcmtu photographer pun boleh kene buang keje mcmni..hahaha~

bagus la tu Manchester United Club buat Asia Tour tu.plus perlawanan persahabatan dgn M'sia bebaru ni termasuk harini juga.tp ramai kot yg kebengangan sebab takde live harini kt channel 811.cik nana sempat la tgk haritu.mcm xcaye gak Amri Yahya dpt 2 gol.org kata macam dpt bagi MU malu sket.tp frankly speaking,cik nana mcm tak caye la sume tu.ntah2 MU saje main slow masa tu.mane la boleh lawan pemain dunia DENGAN pemain yg sedangkan taraf Asia pun tak sampai2 lagi~haih.wallahua'lam..


Rooney,Owen & Nani go-go!! u're the best!!





p/s : teringin nak bercuti lg..hmm.i miss the moment very much ;(
www.tips-fb.com

12 gigitan apple:

Cik Shaz said...

sape org yg awk nampak kt book fari tu?

wah seat recaro.

kalo dpt masuk kt kereta sy kn best.

:)

-rizul-

mr coklat said...

MU?? no komen.. hehe.. chelsea fan club.. (x_x)

hye!! =)

Mizz Faraheen said...

wah..bukn main merah lg cik epal..hihi

norhafiz said...

gigit2 apple merah..
merah mcm apple..
hahah..

Mu vs M'sia = sy sokong P.Ramlie.
huhuh...

noor afzan said...

saya sokong msia..
ape2 yang melibatkan msia..saya akan sokong~
hehe~

amboi..
bestnye die dapat cuti jauh2..
tunggu la cuti sem nanti..
skang belajar dulu...

zinatulhayah89 said...

nana, tq 4 da s0uvenier tu...=)
em, merah myala yer dye nih...

MuNsYi^SaMa said...

mane souvenir MU for me? hehe.

Basuh Baju said...

oo sekarang bebudak econs tgh ada fair kan..

brpe credit hour sem ni? eh jap, skrg thn kedua ek?

ps: basuh baju aka radzitajuddin

SasHa Lee said...

waaahhh jeles nyeeer...heheh..
**bertuahnye kamu!!;)

.Cik Nana. said...

cik shaz : ade la.haha.seat recaro??ade jual ek..xtaw..nnti cube survey2..nak letak dlm bilik!hahahah

mr coklat : glory2 Man Utd! chelsea? :p hehe. hye too!

fara : merah menyala~yep2.tapi kalo de lip lap lg bezz gilee
haha

hafeez : tetibe je P.Ramlee..xde kene mengena langsum..cubet taw la dia ni..takpe2.balik cuti kang nana nak tgk cite p ramlee abes-abesan..

.Cik Nana. said...

afzan : tu la..kene fikir studies je skang ni..tp dlm kelas fikiran syik melayang nak g bercuti jer.. :(

zinatulhayah : u r most welcome comel! :D

munsyi : nak sapu tangan??hehe

basuh baju : bdk econs ada fair?kene tambah perkataan sebelum tu..kang jadi maksud lain lak~haha."book fair!".im first year second sem..amek 18.5 credit hours sem ni..sungguh berat..adeeii..

sasha lee : alhamdulillah..thankful to Allah.. :)

Unie_çhîçάήθζ™ said...

salam..
oh ma god u have been there..so jealous la..
huhu
man u my die hard club..
if i can go there kn..
huhu