Sunday, July 26, 2009

.semoga ALLAH melindungi KAMI..

*lawak plak bile tgk gmbr ni bebetul.wahahaha.*

Bismillahirrahmanirrahim

-cik nana dgr penyakit selsema babi semakin teruk!berapa banyak kampus kena tutup disebabkan selsema tu.emmm.cik nana berdoa dan minta kalian berdoa agar campus UIAM Gombak,Kuantan,PJ dan Nilai tak ada kes selsema babi tu.moga ALLAH melindungi pelajar2 UIAM..*nauzubillah mintak dijauhkan sgt,rela TAK DAPAT cuti dari ada student UIA yg kene selsema babi tu(H1N1)! sebab belajar lg seronok!*

-Alhamdulillah walaupun cik nana baru pulang bercuti dr negara yg dilanda wabak tersebut,kami semua okay sahaja.tak ada simptom2 tersebut. :)





minggu ni cik nana tak pulang ke rumah!kononnya merajinkan diri jadi committee utk E-fest Sports Carnival anjuran kos cik nana,Ekonomi dan Sains Pengurusan.walaupun dorg agak kelewatan memanggil kami utk menolong.haha.cik nana dan kawan2 jaga masa dan catat markah utk game NETBALL.go-go Rainbow club!! *team netball for UIA*

-selain tu ada game FUTSAL & RAGBY.Ouh teringat pula ada saudara cik nana yg bakal bermain ragby representative for his school (VI institution) at Australia soon.sebelum ni beliau bertanding kt Cape Town South Africa!*seronok tau dpt jalan2 kt negara org sambil bersukan!* All the best for you Azri!!

esok cik nana ada quiz MAF(management accounting fundamental);basically about calculating COSTS in manufacturing firms.seriously i really need to focus more in this subject.saya sayang subjek accounting!my lecturer is Dr Hairul Azlan.he just completed his PhD in United Kingdom for a past few months ago.i think somewhere in Cardiff.he looks very knowledgeable person!cik nana harap sgt dpt score an A for this subject.usaha itu tangga kejayaan!! ^.^


my sayang!! *hugs and kisses for you.muahhh!!*


*gmbr hiasan sbb gmbr ni dah berkurun lamenye*

masa tulis entri ni baru pulang dr lepak dgn zaty & imah.semalam tido kt bilik beliau at mahallah nusaibah yg kena panjat tangga mcm batu caves tu.wahaha.*seriously i feel have nobody if im at my room :(*

thanks zati sebab temankan nana.sayang kamu!!


Alhamdulillah THANK YOU ALLAH..

I asked you for strength
AND Allah gave me Difficulties
To make me strong

I asked for wisdom
AND Allah gave me problem
To solve

I asked for love
AND Allah gave me troubled people
To help

I asked for courage
AND Allah gave me obstacles
To overcome

I asked for favour
AND Allah gave me opportunities

Maybe I received NOTHING I wanted


But..

I received EVERYTHING I needed..






p/s : it is funny how someone can come in and out from your life so quickly,yet leave footprints and memories in ur heart forever~


www.tips-fb.com

11 gigitan apple:

Basuh Baju said...

kalau cuti lg bgs..UIA tutup..haha

norhafiz said...

yup2.. insyaallah mintak d'lindungkan dr wabak tu..

it is funny how someone can come in and out from your life so quickly,yet leave footprints and memories in ur heart forever~
[maksudnye?]

noor afzan said...

nana..
semuga uiam dilindungi Allah..

Dba Ghani said...

ur syg?!!!!
bukan aku ke syg kau?!!
hehee...sihat x?
windu la...bile nak on9 chat ni?!!!

izza lemonade said...

uiam campus jek?iic ni?*wahaha.nak menyebok jugak*xpp

Cik Rara said...

insyALLAH..moga kita sume umat islam dilindungi.. :D

meo188 said...

si kucing!!!!

SasHa Lee said...

kite doa2 kan selesema ini akan cepat berenti kat negara ni dan seluruh negara.. bahaya laa.. ermm.. Stdy Smart k..

**Im die hard fan o Mu..kejelesan ku maseh terselah wlpn entry tue dah lepas..hehehe..

anak pak li said...

cuti la best..haha
tapi cuti raya nanti
jadi dua hari je..
tak balik raya laa..

.Cik Nana. said...

thanks All..smoge wabak ni tak terlalu melarat..

pauhputik said...

mintak unisel sekali x cuti sebab wabak nie.... dah bosan dah duduk umah nie walaupun br seminggu cuti.......