Friday, July 10, 2009

.nostalgia saye semasa sdg membesar..

Bismillahirrahmanirrahim

wahh.panasnye tengahari ni!!terasa bahangnya!~best ouh semalam dapat merasa ABC(air batu campur).tapi skang panas di hati ni pun kuat juge!mane taknya bile bukak student portal check my pre-registration course subject ICT yg saye dah register masa akhir sem lepas telah di DROP KAN secara automatik!!wargh!!!*sambil hentak2 kaki kt lantai.hahahaha*

wahai pelajar2 UIAM Gombak utk level 1 SAHAJA course registration di buka mulai 12 malam INI sehingga 11.59 malam hari sabtu!*waaa.confirm line bizi malam ni....*.harap2 dapat ADD subject ICT tu..mesti kena ambil juga sem 1 2009/2010 ni.kalau x macamane nak mule wat MAJOR tahun depan :( ya Allah,permudahkan la urusanku!~


sile click utk tumbesaran

semalam mase tengah kemas2,saye terjumpa 2 album gmbr mase kecik2 ; *wah comel gak saye ni..hahahah :p*


mase ni saye kene jemur kt tengah panas sebab kena demam kuning.sobsob :(

me and mom :)
bersame kawan2 seperjuangan..ehh..kawan sepermainan *saye yg memakai skirt merah itu..*

aik..lebarnye saye senyum!!seronok betul dia!!hahaha*smpai skang meja kt belakang tu ade kt rumah saye lg,meja antik~*

"bile nak besau2 ni nana.."



"ehh kenape bdk laki cina tu menyibuk nak amik gmbr dgn saye?saye comel sgt ke?hahaha"
kata hati cik nana



okay laa.tu aje.saje upload gmbr2 kenangan lame~bile tengok balik album gmbr mase kecik2 "oh shweetnye!!..." =)


i wish i have a TIME MACHINE!!!~mane doraemonku??!~lalalala









p/s : I miss you awak!!


www.tips-fb.com

14 gigitan apple:

norhafiz said...

huhuh.. ciann.. time bayi kene jemur, naseb xitam.. haha..
tecik2 cute.. da besa lawa plak.. alamak ai..

hafeez gak tuka2 musim.. hahah..

.Cik Nana. said...

hafiz-haha~sedih tul kene demam kuning tu!~ :P

ShaFril said...

eh kalau kna dmm kuning mmg kna jemur cmtu ke?ciannya dia ish2 hehe

Ida Hassan said...

s0oo cute!
meja antik tu lah..
HAHAHAHA

jgn mrh~

AkuAyie said...

haha...ciannyer kne drop..
xpe...apply lg, sampai mesin tu mls nk dropp-kan dah..haha

noor afzan said...

awt drop pulak yer..?subjek tuh x de la ek sem baru nih..
isk2 sobar yer..

nana..
comelnye kamu..
ibu kamupun sangat cantik..

riBEna said...

waduh3!!!...
pic time kecik comel2 nana nih!
ahahak!
cian tul time kne dmam kuning 2 ekk
huhuhuhu~

=)
xpe pengalaman
xsume kne kn kn kn
hehehe!

oowhh nana
arwah abe nan 2
abg zra no dua
die mggal taun lepas
huhuhu~

ehem3!!
miss u awak?
siapakah itu?
hooo~

Nurul Nadia Abdullah said...

miss u sapa tue cik nana??ehem2...si dia ker???

Insomnia Guy said...

alah2....comey n masam je muke mase kecik...hahaha

Cik Shaz said...

comel cik husna time kecik. tp ada perbezaan sy tgk. but sampai skang still comel.

Anonymous said...

-(",)-
waah.. comel la anak cina tu..heee mcm cina jg la cik nana..(",) so sweet..=) miss kat sapa la tu ye?huu(",) bdk cina tu ea?hehehhe gurau je...

zinatulhayah89 said...

c0meynye dye mase kecik2...=)
dah besar jadi ayu lak..
cantik...mmg da b0mb la!!! =)

Mizz Faraheen said...

wa...comel nye cik nana..
sape bdak cine 2?
n sape 'awak' tu??hihi

.Cik Nana. said...

faraheen-bdk cine tu??xknai!hehe
awak?ehem2.
ade la sum1 tuh! :P