Saturday, May 23, 2009

.online shopping.

Bismillahirrahmanirrahim


sape suke pakai selendang? & sape biasa online shopping?cik nana berminat juga dgn selendang nih.
haritu dapat hadiah dr seseorang selendang hitam yg dtg dr mekah.cik nana tak tau nak pakai ke tak selendang pemberian beliau.haha.ekceli cik nana memang nak cari selai dua selendang sebelum minggu depan.nak pakai.cube-cube la tgk kt blog.& terjumpa la blog cik ika yg menjual shawls & bermacam2 lg.kalau korang berminat bleh la try.

try click kat nama beliau.cik nana cuma bank-in duit tros ke acc maybank cik ika hr khamis bebaru ni.harini dah sampai.cuma ade sedikit kesilapan teknikal.cik nana tempah 5 helai.3 utk my sis & lg 2 utk cik nana.tp disebabkan penambahan order lg 2 helai cik nana bakal dapat minggu depan ^.^

ada yg suggest cik nana supaya mencari selendang kt area jalan tar tu.cik nad.hehe.mungkin next time la kot.sbb malas nak ke sana.melainkan de driver mao hantar cik nana ke sane :P


aaaa.cik nana da mula sakit tekak semula!ni gara2 menelan ais krim haritu la.ni la akibat mencipta ubat sendiri.hehe

tu la pix cik nana.saje mencuba2 selendang tersebut.muka cik nana nampak pucat kan?cuba click for enlarge.kalau boleh la.haha.


berapa ketul
"pimples" pun tumbuh sejak akhir2 ni.haih.tapi xpe.jerawat tu manis kan?haha.cepat2 cik nana hapuskan kesemua nya sebelum minggu depan!cik nana try guna ubat kt farmasi nama "mycins".try la pakai kalau okay seminggu ni.hmm..

hafeez!nanti cik nana nak mintak tolong kamu about my pink lappy yg menggedik terhadap ownernya sendiri! sedih la cik nana :(



Jika rasa kecewa, alihkan pandanganmu ke arah SUNGAI, airnya tetap mengalir biarpun berjuta batu yang menghalangnya. Dan jika rasa sedih,alihkan pandanganmu ke arah LANGIT, sedarlah dan sentiasa ingatlah bahawa Allah sentiasa bersamamu!!

www.tips-fb.com

23 gigitan apple:

mrs moon said...

ayat kau wat aku sedar la..
tapi sini x der sungai..
cuma ada langit

.Nana. said...

mrs moon/dba- sg takde?sg penchala ade kan??sungai besi?sg wang??hehe

fezaL Mohd said...

on9 shopping besh ker.?

Nadd said...

oho..
cantek2..
takpe,
kat jln tar,
byk shawls bunge2..
yg ni custom made kan..
lain sket..
;)

.Cik Nana. said...

fezal-hehe.mcm best.sbb xperlu nak redah sana sini tuk cari yg kite nak.hanya dihujung jari je! :D

.Cik Nana. said...

nadd - oh yea?sbb riben tu yg jadi custom made.yg bunga2 pun ada gak cik ika jual :)

Nurul Nadia Abdullah said...

nana...asal pucat giler???warghh..sejak masuk gombak ni,pandai ek nak melaram2...masa kat nilai dlu,nadia tgk nana mcm budak skolah,skang dah jdi makin lawa..hehhehe

Ynn. said...

wahh dh pandai pkai slendang ey? hihi ;p ynn xleh kang jd bulat kang haaa :(

lala said...

<3

.Cik Nana. said...

nadia-malu le ckp cenggitu.heh.biasa2 je nana.erm.tu la.muka pucat.tah la.ase cam dlm kesakitan skang nih.syafakillah to myself!! :)

.Cik Nana. said...

ynn-nana budak baru belajar je ynn. :)

pauhputik said...

erm blaja pakai selendang ek... matju x suka sangat pompuan pakai selendang.... huhuhu seb baek awek matju x pakai selendang... klu x lama dah matju ignore dia.... heheheh :p

tapi nana pakai manis... cam madu kat sarang lebah... :D

maira adreanna said...

lawa lawa pakai shawl :)

shawl kt jln tar mmg chntek2
heee

norhafiz said...

aduhhh..
ayu sekali.... eh! ayu byk kali la nana..

ye..ye.. nana.. psl lappy? nnt ley refer pada PA sy k.. eh!, huhu.. ye2.. ley hafeez bantu, kami juga menyediakan coustomer serviceses.. huhu..
sila dail kalo berani 0123456789.. haha.. sory nana.. just kiding..

ye nana.. nk mntk bantuan ape ttg lappy?

norhafiz said...

insyaallah hafeez ley tlg..

mrs moon said...

HAK3..
kau pekena kan aku??
adeh33

.Cik Nana. said...

matju-thankss. sape la gewe matju tu.teringin benor nak berkenalan :) hehe

.Cik Nana. said...

sis maira- tapi xpenah carik lg kt jalan tar.lame xjejakkan kaki,tangan dan sume la kt sane.hehe ;p

.Cik Nana. said...

mrs moon/d-ba - eh takde takde.berlawak sikit je. :P

shaz said...

alala. sian die nampak pucat. laen kali minum air kosong banyak2 k n makan ikut time. btw lawa la selendang cik husna! u look cute! :)

.Cik Nana. said...

shaz-tengkiu. :)

milimilo said...

mahal x shopping dkt cik ika nih? shawl mcm iz jual tu best..sng nak bentuk dgn muke..shawl ni sng x bentukkan?

.Cik Nana. said...

mili-hmm.agk mahal kot.nana pnye selai rm30.
mcmane nak taw senang bntuk muke ke x eh??