Friday, April 24, 2009

.kita mampu mengubahnya.



Bismillahirrahmanirrahim

"Senyumlah di kala berduka kerana ia menggambarkan kerelaan hati dalam menempuh ujiannnya...."


harini sy capek bangat la..kena angkut barang-barang dr bilik sebab esok dinding bilik sy dah kena pecah. >.<.plus,esok sy tak dapat nak ke kelas memasak! berita yg agk menyedihkan buat sy.parents mintak tolong jaga rumah & keluarkan barang2 dr bilik.susah juga ea keje-keje renovation ni.rasa mcm nak pindah rumah je rasanya.

tapi sy gagahkan diri juga.bdn sy dah la kurus keding je.berat hanya lah 38 kg je taw.MARK MY WORDS plzz..38 kg only!! ni mintak jadi askar wataniah confirm tak lepas!hahaha.sebenarnya awal tahun haritu lagi dah target nak berat 50 kg.tp nampaknya impian hanya sekadar impian.makan la banyak mana pun.tetap keding la ko nana oi!!lepas makan pun asyik nak terluak je.harap2 bukan lah ANOREKSIA.blaja sains kan?of course tau kan..naba dan imah slalu ckp sy kena anoreksia..aaaa.tidakkk!!


dah la.esok banyak keje yg harus dibereskan dan esok insyAllah Zaty akan datang sleep-over at my house & kami akan ke PWTC pd hari ahad ni 26/4/2009.nak g BOOK FAIR.nak JOIN??jom~

Currently 3 things i want to FIND & really wants to BUY!!! please give me ideas the place where i can buy all these 3 items!!

1) LONG-Sleeves Cardigan ; i want the stripes one la..tapi kalau ada pink colour lg best.*tp susah nak match wif all colours*.jadi mana nak cari ea?ingat nak cari kt sunway pyramid.huhu.hope i can find before 30/5..

2)Novel ALAF 21,Hati Seorang Wanita (apakah suami milik abadi seorang isteri?)-hope i can buy this too!i have read this book once.but its a long time ago~cant remember what it all about.


3)Pink Shoes-i want affordable price wif High Quality shoes~haha.can??

www.tips-fb.com

7 gigitan apple:

pauhputik said...

amboi ringannya dia.... 38 kg je.... pauh dulu 50kg, tp skunk dah naek 54, nie tgh diet la nie... :p

sickchild said...

woiii 38?
aku 37.
hhahaha.
fake.
aku 50 la.
lepas makan 51.
makan lagi 52.
makan lagi 53.
makan lagi 54.
makan lagi.. er. hihi.

missyaLiah said...

husna.. nak cardy belang ke??
kat AS blmbk.. nk ke??
if u want i can buy it for u..
nak??
de wrna pink lgy.. :)

since i ngah bcuti kt cni smggu.. :)

I n n z said...

nana,nk tak sedikit kg dr sy ? i love to give it to u
;)

missyaLiah said...

aS=alor star kedah..
:)
xtNya la pLak..
nk kite tnya kan ke??
t klu kite g kte survey harga keh?? :)

joegrimjow said...

nak join
tapi
uhuk....

.Nana. said...

tapi ape??