Wednesday, January 7, 2009

.as time goes by.

Bismillahirrahmanirrahim



currently im at my room (hostel). time ; 1.16 AM. banyak attempt try nak connect to wireless yg berdaftar.finally dapat juga.walaupun sgt lembab.apesal jadi camni?iium gadget mengapakah anda dikunci??sangat tak best lah macamni.secara auto sy sgt malas nak update blog ke ape.plus,sgt lama tak mengonlinekan diri.ntah kenapa takde mood sejak akhir-akhir ni.


hr khamis ni ada quiz accounting.tak baca betul2 lg.ni pun tadi ada latihan kawad.utk opening & closing ceremony iium sports carnival.bila ntah tak tau plak.mcm xpercaya plak sy join kawad.kat sini org panggil 'marching'.atau perbarisan dlm bhs melayunya.sy juga apply nak jadi ajk utk persatuan kos sy.tp tak tau lagi dapat bahagian mana.


seriously im really tired kat sini.especially when time to go to class.& u all know what??sy selalu sgt sampai kt kelas lewat.benci! benci! mesti dah ramai org dlm kelas.rasanya dah bertolak awal.maybe others are much earlier than me.expect the unexpected!!! grrr.tensionnya sy!! perasaan tak best bila masuk menjadi tumpuan ramai..hehe


skang dah masuk thn 2009 kan?semoga semua dapat mencapai azam masing-masing.all the best ;)

im turning to 20 yrs old on this 25th october.semoga kita semua menjadi lebih baik dari sebelum ini.one big question here i want to ask ; What is our mission in life?


"everybody will tastes die,but this is not the end of life..."

nota hati :// sgt sakit hati

www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

Nur Najwa said...

assalamualaikum akak =)
akak sihat? akak ade kawad? teringat masa saya form5 thn lepas, saya masuk kawad rumah kuning, tp kalah. hua hua ='D
salam tahun 2009 akak :)
=')

sickchild said...

hahaha aku kat poli tak join pape pun. org sume duk kua peluh hu ha sane sini aku duk dalam bilik tido sampai pening.

hahaha. kita geng ah. salu datang lambat. bhahaha

emhoho said...

ak pon slalu dtg lmbt gk..hwa3~satu umah dtg lmbt kelas..umah dh dekat ngn u pon dtg lmbt gk..-_-''

.Nana. said...

moral : jgn dtg lewat ke kelas.hehe.
:P