Wednesday, December 31, 2008

.melawat ke library.

cuba tengok ni. senang je orang nak curi botol air mineral kan?gambar ini diambil di kuliyyah economics&management

.Bismillahirrahmanirrahim.


sekarang ni aku kt library uia.saje nak test wireless kat sini.tetiba lak kt bilik tak dapat nak on9.rasanya kena blok kot?cet.petang ni tak ada kelas pun.tido sampai petang pastu rasa nak pergi library sbb tak penah lagi masuk library kt uia ni sejak masuk sini.besar banget library nya.nasib boleh masuk guna matric card masa matrik dulu. :)

nak cari juga soalan-soalan past years. 5 subjects aku amik semester ni.tak termasuk tilawah & study circle lagi. sorry lah kalau terpaksa duk kt sini lama2 la.ala.masa belajar tu belajar la kan?masa cuti nnt boleh la cuti puas-puas.


yg penting strive for the best! azam aku nak kekalkan pointer yg bagus sepanjang pembelajaran disini.insyAllah.aku nak buat major in accounting.lepas tamat first year ni.first year ni sgt penting okay?sbb kat sini semua pelajar first year belajar semua sama je.second year baru tau major apa ;)

masa aku tulis part yg ni aku kt student lounge mahallah asma'.baru pulang dr library.pukul 10.40 malam beb! huahua.mcm2 kes berlaku td.rasa nak tergelak terbahak-bahak je.



aku photostat past years questions utk subjek ;

;microeconomics

;financial accounting I

;business mathematics

banyak set juga la.masa memula nak cari tempat fotokopi la.aku kt level 4 masa tu.pegi kt tempat photocopy tgk tak ada orang pun.tanya kt kaunter kata kena beli kad fotokopi kt level 2.photostat sendiri.so naik la lif turun level 2.sekali jumpa tempat fotokopi.pakcik tu ckp kt level 4 tu xleh guna dah kad fotokopi.dia suruh photostat kt tmpt dia tu je.dia tanya aku ni student baru ke.kahkah.*nampak sgt aku ni cam kelam kabut kot*.mana taknya,masuk library tu mcm terpinga-pinga je.tak tau tempat.dok tanye orang je.maklumlah first time masuk library.sgt malu la.pakcik tu siap interview aku dok mana la.amik kos aper.dia ckp



"student baru ke?patutlah muka nampak pucat je" *sambil sengih2*,kah kah.blek tu aku & hana gelak je memasing.




ni pintu masuk library.kena touch kad matrik kat situ.sekali tengok mcm kt stesyen komuter lak.kan?

ni la experience aku bila kali pertama masuk library ;P
wi-fi pun laju!

esok ada sport carnival.cuba teka aku masuk apa?huahua.tak nak cakap la.malu :/
btw,harini ada quiz business maths.aku bajet soalan senang la kan.tp susah gak.kena lukis graf cubic,cari x & y intercepts & cari profit function & selesaikan application.cepat benar quiznya.baru juga mula belajar.minggu depan quiz accounting lak.
hope everything okay :(

www.tips-fb.com

7 gigitan apple:

Unie_çhîçάήθζ™ said...

wah mcm kl sentral jew?
hak2.
selamat berstudy.
ade x awek2 tny i?
hahaha

Sabri said...

wahaha, knape kt skul sabri tak macam tu????

oh Ynn said...

bhaha mcm kt lrt plk. kalau ynn pnya tayah mcm tu, trus tolak2 je. tade scan2. bestnya uia

.Nana. said...

unie-takde awek2 maa.kalau nak kasi cik bikin poster kamu dulu.&then tampal kt setiap bilik.kahkah

sabri-sekolah?skola sy dulu pun xde camtu.hehe

ynn-bestle juge.but if tabawak kad matric silalah tunggu di luar yep..hehe

Kyla said...

good luck for ur quiz :)

Norie Rieza said...

Good luck for ur quiz ya kak husna...hee~~~~

.Nana. said...

thanx all :)