Tuesday, December 23, 2008

.wireless is available in my hostel room.

.Bismillahirrahmanirrahim.


Before Go To Class







Back From Class



the centre of knowledge,iium mosque


harini aku hanya ada 2 kelas shj.iaitu microeconomics pada pukul 3.30 - 4.50 petang.kemudian pukul 6 ptg - 7.20 malam kelas accounting.tapi accounting class habis 7.30 malam.kelas accounting paling ramai rasanya.ada 50 students in my class.ekceli bukan buat kt kelas,tp lecturer hall.jadi besar la tempatnya.seperti biasa sy akan memilih tempat paling depan sekali.depan meja lecturer.jadi senang nak tanya apa-apa @ tengok slide show yang dia pasang.


guys,im so in love now!!in love wif accounting subject.that's why im really excited to go to accounting class today.i wore kebaya to class today.tp nak tau tak??sy sgt malu harini.sbb ada sorang lecturer ni pakai baju kain sebijik mcm my kebaya.cuma dia pakai baju kurung.tapi kain sebijik same!!!uwaaa.dia jalan in front of me masa tu.nasib dia tak perasan.


esok rasa mcm nak beli buku financial accounting & management.rasanya 2 buku tu dah cecah lebih RM100 kot.hmm.lepas smyg maghrib terus gerak ke cafeteria mahallah asma'.makan char keuw tiau yg berharga RM3.50.nice!! cubalah! ;)










esok pulang ke rumah!
advantange of studying at IIUM/UIAM is interaction with Muslims from other parts of the world ;)
written from ;
.my room.
.mahallah asma iium gombak.
www.tips-fb.com

5 gigitan apple:

Sabri said...

cantiklah masjid dia.. ;)

Nur Najwa said...

wa beshnyew akak!! huhu ;)
saye nak jd mcm sister jugak, huhu =)
bila saye tgk char kuew tiau tu,
haisy, saye lapar -____-
huhu
:D

sickchild said...

weyh. lapa.
eh ko amek course pe duh.
cam seram je aku dga.

.::mS aLiyah::. said...

dok mahallah asma bEst!
cafe dye pelbagai & agk mUrah..
hafsah cafe xbyk sgt cHoice + lil bit xpensive..
sya da try waffel kt sNa..
kmu cbe r.. sedap sgt!.. :)

.Nana. said...

sickchild@aini - course economics n management sciences.tp baru first year.blum major agi.second year nnt baru tau major pe.sama ada accounting,biznes admin or economics~

aleeya - mahallah asma' is superb! although hostel lame.tp best la gak.wireless pun ade ^_^