Monday, December 22, 2008

.deals wif numbers.



.Bismillahirrahmanirrahim.


harini sgt kelam kabut la :(.asyik sesat je nak cari kelas.memang terpaksa tanya orang.kalau tak memang alamat xjumpa kelas la.hari ni aku pergi kelas subject islamic worldview,business maths & management.biznes math & management dah mula belajar.tp aku belum decide lagi nak beli buku @ copy je buku tu.sbb harga buku sgtlah mahal.mcm buku management tu harga Rm81.tapi nipis je bukunya.


dah la hostel aku ke kelas mmg tersangatlah jauh.dalam 20 minit berjalan kaki tanpa sempat melihat kanan dan kiri.kalau tak lebih 20 minit.kesian tak kat aku?lepas ni jadi kurus kering le gamaknya.hidup kt main campus gombak ni totally tak sama dengan masa matrik dulu.dulu kt matrik semua jadual dah disediakan.tp skang kena pepandai la arrange own schedule.


harini juga aku settelkan amik gambar utk smartcard @ matric card.ntah camne la rupa aku kt matric card tu.harap2 clean & clear la.dulu kad matric masa kat asasi dulu cam xberapa nak clear.


oh ye,result tilawah placement test dah keluar.aku dapat level 2 je.tak exempted pun.dia sama ada level 1,level 2 or exempted je.jika dapat level 1 kena pergi kelas tilawah 2 semester la.kalau level 2 jadi kena pergi 1 semester je.kalau exempted lagi bagus.tak payah pergi langsung.this is the downside of the day :( *actually im really hope that i can passed the tilawah exam,takut sebenarnya*.


okla.these are the subject i've registered for my first semester of bachelor degree ;



ACC1001 FINANCIAL ACCOUNTING FUNDAMENTALS

ECON 1150 BUSINESS MATHEMATICS

ECON 1510 PRINCIPLES OF MICROECONOMICS

MGT 2010 PRINCIPLES AND PRACTICE OF MANAGEMENT

UNGS 2030 THE ISLAMIC WORLDVIEW


pada 21 disember 2008 (hr ahad),aku ikut rombongan wakili uia ke bkt jalil utk asean university games(aug).ekceli ingatkan kitorg kena jadi volunteer.tp tak pun.cuma datang menonton acara penutup je.oh ye,kitorg sempat gak g jom heboh tu.lets the pictures do the talkings ;

enjoyy !!!



























written from ;

.cyber cafe mahallah hafsah iium gombak.

www.tips-fb.com

3 gigitan apple:

me.myself said...

oouh..nana gi ea closing aug?? kte sptotnye terlibat gak..as perfomance tok closing..tp da x lrt sgt da..so, gi time opening je..

Unie_çhîçάήθζ™ said...

rmai kwn i msuk tu..
uhuhu..
silat,rgby ade x?
hehe..
bola ade pastu olahraga..

.Nana. said...

qila - iya.sy pegi closing ceremony shj.tp cume jd penonton jer.huu.btw,best tarian bebudak uiTm wat tu. thumbs up for them!!

unie cencalok - huahua.sy xtau ler.juz join time closing ceremony jer.