Sunday, December 28, 2008

.sungguh enak dimakan begitu saja!.


.Bismillahirrahmanirrahim.

sedap tau roti gardenia yg terbaru ni.butterscotch!berharga RM 4.memang betul-betul sedap.i gerenti you!dont hesistate to buy okay??rasa butter nya memang best la.mcm2 roti gardenia dah keluarkan.beli tau korang!hehe :) *dah jadi mcm promoter gardenia pulak*.teringat pulak semester lepas,bebudak yg amik accounting II dorg dpt pergi melawat kilang gardenia utk kerja projek.sedihnya,aku dah amik accounting II semester sebelum tu.tapi lawatan ke kilang tak dapat pergi sebab masa tu baru pindah nilai.lecturer kata ada masalah teknikal jadi kitorg yg amik subject accounting II masa tu tak dapatlah pergi lawatan ke kilang.takpelah.takde rezeki kot.


semalam zati *my bestie* called me! hooray! dia rajin gile tepon aku tau?hehe.kdg2 masa kt hostel pun dia call aku.haritu dalam kelas dia call aku *tp tak dapat nak angkat*,ada 10 missed call.zati belajar rajin2 tau kt nilai.nnt tahun depan boleh join nana kt gombak.kasi pass english placement test tu! best luck to her!! && not forget to all of you yang bakal masuk semester baru..(selain uiam yg dah masuk much earlier..)





me & zati





alhamdulillah setakat ni i've NO BIG PROBLEM.setakat kecik-kecik tu biasalah.bak kata sis maira,hidup tanpa masalah itu tak cool~hehe.



kat atas ni gambar tempat study aku di dlm compartment aku *belum kemas apa-apa lg masa gambar itu diambil*,kaler pink tuu!! cool tak? :D & yg atasnya tu kawasan blok hostel.


nak cite pasal roomates la.ada 4 orang sebilik.2 orang kos economics&management*including me*.sorang kos human sciences & sorang lagi engineering. yang hs & engineering tu senior aku.tapi susah banget mahu ketemu mereka.bizi banget deh mereka itu! alhamdulillah aku sgt-sgt bersyukur sbb sekarang mmg dapat privacy la.tak mcm zaman matrik dulu.satu bilik sampai 22 orang.bising dan tension tu mmg selalu aku alami.malam2 selalu nangis. *emosional sgt ketara pd diriku ini*



cuma aku berharap la pada korang yg berkongsi bilik beramai-ramai agar DAPAT MENGHORMATI HAK ORANG LAIN DAN JANGANLAH TERLALU MEMBUAT PENCEMARAN BUNYI YG MELAMPAU.



RESPECT OTHER PEOPLE & U WILL BE RESPECTED FOR IT !


nana nak mengucapkan Selamat Tahun Baru Hijrah 1430H.


Doa "Ya Allah,aku bermohon,murahkanlah rezeki kami,berilah kami kejayaan didunia & akhirat. tetapkanlah iman dan hati kami, Semoga tahun baru ini bakal menjadikan kami insan yang lebih cemerlang dari tahun-tahun yg sebelumnya.Allahumma Ameen"



SALAM MAAL HIJRAH 1430 H



.HI 2009 ! & BYE 2008.


www.tips-fb.com

11 gigitan apple:

faqiha said...

roti butterscotch tu mmg sedap :)

.Nana. said...

btul tu qiha..beli la selalu yep..

faqiha said...

salam maal hijrah kak :)

Unie_çhîçάήθζ™ said...

hehe..
spokeperson for gardenia ke?
hik2.
selamat berstudian..
jgn nakal2.
n jgn dok tekel ank dtuk tau
ahahaha
take care keyh

Nur Najwa said...

hello sis husna :)
salam maal hijrah;
akak, beshnyew,salam study akak :)

Sabri said...

slamat tahun baru gak.. sabri suke gardenia baru tuh.. terutama yg coklat.. keh3..

oh Ynn said...

xde pn jual kt tmpt org. nk gk beli

*nanges.

bahah, ynn dh penah lh tidur situ, mse darjah 6 lg tau.

seram, lepastu tidur dlm satu katil je ngn bdk lain. dh la sme yg ynn xsuka. lntak lh. pastu blik ynn plg ats dgn kakak fasi je. mane tatakot. mlm2 ade org ketuk. dh la br darjah 6 :D bhaha

.Nana. said...

tido kt mane ni ynn?huhu

sickchild said...

hahaha. aku satu bilik 2 org pun da cukup sakit jiwa. haha

.Nana. said...

apsal?si baragas tu ke?

maira.adreanna said...

hidup tanpa masalah memang tak cool hee :)

oh salam maal hijrah. lambat wish tp tape lah hehe