Friday, December 12, 2008

.hang-out.




.Bismillahirrahmanirrahim.

pada hari jumaat,12 disember 2008,me dpt jumpa zati again! *my bestie&ex-rumate* di klcc.ditemani oleh my sis juga*queen-lala*.zati membawa seorang kawannya merupakan student uia juga.beliau baru berusia 16 tahun taw!her friend tu baru balik dr new zealand,blaja kt sana.then dpt offer dr uia wat law.kawannya juga membawa seorang kawan.dr klate.tp ku xbrapa ckp sgt dgn beliau.



agak penat juga semalam.lepas makan laksa*yg telah dibelanja oleh zati*,thanx ek! kami pergi pc fair.berhampiran aquaria klcc.sgt la ramai org!!*of coz la kan :P*,sy beli sekeping keyboard skin*utk perlindungan keyboard* berharga RM10.sy juga membeli baby mouse pink berharga RM15.ekceli harga mouse tu RM20,tp abg yg baik hati itu telah memberi diskaun kpd sy.hehe.pastu macam terjatuh hati pd usb desk lamp yg berharga RM15,lamp tu boleh connect kt laptop terus.tp malangnya takde colour pink.i said if no pink colour,then i won't buy! hahaha


ekceli sy tak berapa larat sgt dengan suasana yg ramai-ramai mcmtu.rasa nak pengsan.tp gagahkan diri juga.lepas tu,me & zati menonton movie los & faun,while my sis & zati friends watched twilight.sy ni tak minat tengok movie omputih,tu tgk los & faun,itupun selepas teringatkan kata-kata kak mira yg mengatakan cite los & faun ni best.totally memang kelakar la.cuma cite awal tu agak kurang senonoh sket.ada ke laki keje kt kedai bra?hahaha last-last tu konpius sket sbb ingatkan tuan soffarsogood yg mati,tp rupanya cik tukang kebun.


sebelum balik me sempat beli wallet berkaler renbow itu.so kiut !! eh.terlupa plak nak ckp,sy juga terjumpa "tam" yg berlakon cite Dunia Anita tu kt kinokuniya.yg jadik adik anita.dia beratur depan sy jer.aiseh.terlupa nak mintak autograph kan?hihi.sy mmg minat dia berlakon sejak cite cili padi & dunia anita.tapi dia nampak kecik la.i think i'm taller than him!














items that i bought


.my current dekstop background wif my pink stuffs.
*mp3 tgh charge,sbb tak beli charger lg :(*


p/s : masa nak kejar lrt,ada sorg guy ni panggil me "akak" ??hah?nampak tua sgt ke muka aku ni?tengok dia tu cam baye-baye aku je.nak kasik sim card celcom free.tp mmg xsempat da masa tu.melepas nak dpt simcard celcom free.
ada lagi satu cite ni,masa nak naik lif ada sorang melayu ni cam maki hamun org arab cakap org arab tak bleh harap la.ape2 ntah la.takkan psl lif pun nak mengamuk brader?rilex aaa..nasib si arab tu xphm bhs melayu.kalau tak wat gado jer.masa kat surau aku jumpa beberapa orang budak uia.rajin betul dorang datang dr nilai.heeeeee.balik tu aku muntah2 sgt teruk.tak payah nak cakap.rasa mcm org pregnant jer.
thats all.im so hepi okay?!! *bukan hepi sbb muntah-muntah*
www.tips-fb.com

10 gigitan apple:

Cik Mira said...

another mouse?
huhu
byk nye mouse nana beli
hehe
pinky btol.
:D

faqiha said...

lawala laptop akak

Nurul Hidayati Hassan said...

betul kate cik mira..
dh ada 2 mouse..xpe..duit de..
kita x rugi 1 sen pun:P
btw, Ida pegi KLCC hr Sabtu
penat betul!!!
rse kaki mcm nak trcabut!

faizedz said...

so pinky laaa...huhu

.::mS aLiyah::. said...

dear..
u mMg ske piNk ke??
btw.. xtukar lgy hp ke??
kte nk tuKar?? emm..
lo0oks likE suM 1 is xcitEd to go to gmbak.. (:

.Nana. said...

memang definitely sy suke pink!
xdpt tukar phone lg la..sdey :(
sape yg excited nak g gombak tu alia?

Nur Najwa said...

pink, semuanyew pink, saye suka pink jugak, huhuhu ;)

.Nana. said...

sep sep najwa!
kita sama :D

Sabri said...

wa.. pinky.. umph, bilalah nak dapat akk yang dapat bwk gi jenjln cmtuh.. hehehe.. :P

.Nana. said...

how bout ur akak-akak sabri?