Thursday, December 11, 2008

.another pink stuff.

.Bismillahirrahmanirrahim.
harini sy tidak expect pulak nak pegi memana.pastu my ibubapa ajak g selayang mall utk menginstallkan microsoft office utk laptop pink terchenta sy tu :D.rupa-rupanya sy kena install microsoft office 2007 baru boleh.sbb laptop sy guna vista kan.microsoft office 2003 tak boleh masuk.beli juga cd adobe photoshop series 2009.tak lupa sy sempat rembat mouse pink ni.bestnya..sy juga beli cadar pink berbintang2 utk di hostel nnt. =) esok rasa macam nak sgt ikut zati g klcc.ada pc fair.if im lucky i can follow her ;(


tadaaa ! ni dia 2 items tersebut !

saje mengupload gambar udang butter masa makan kt melaka tempohari.juga diblkg itu sotong dan udang goreng tepung.best!

meow meow.kucing pun jadi mangsa! gambar di melaka juga :)

www.tips-fb.com

2 gigitan apple:

faqiha said...

minat pink ke kak?hehe..baru perasan akak lahir bln same dgn sy :)

maira.adreanna said...

pinkpink feveret ! wahh jangan letak gamba makanan sebab orang tengok boleh jadi lapa hahaha :P