Tuesday, December 14, 2010

saye suke org yg bulu mate lentik ;p

saye mahu pergi bercuti lg b0le? :) miss sgt2..


salam.


sihat ke semua? alamak ai. lame tul tak update blog ni. alah, u all rindu ke kt blog apple merah ni?kalau rindu terima kasih banyak2 ye. cume cik nana xsuke la org wat iklan2 kt shoutbox tu..mcm xreti bahase plak ek?dah tulis kt situ takmo ada iklan bisnes pape.nak bisnes sile kuar jauh2 dr bl0g apple ni.tahu?reti enggak?cepok lajulaju baru tau..

ni tulis bl0g pun kebetulan takde class.patutnya ada kelas BM komunikasi perniagaan.tapi lecturer tak masuk.dah tunggu setengah jam. takpelah. yg sadisnya tadi masa subjek advanced accounting (AA), lecturer tu tak bagi pakai crocs. dia ckp dia tak berkenan sgt dgn kasut tu.omaigod..cik nana suke tau pakai crocs ni. sem lepas beli crocs yg gmbr stoberi tu.comel je tau?

sem ni beli baru ade gmbr kerang kt depan. eeei.comel sgt!! he he. i like..



cik nana ske pakai sebab simple n nice je. tapi sejak tak b0leh ni, nampaknya kene caik lain la.haha. :p





sekarang dah masuk 3rd year 1st sem.yeay! setelah tambah tolak bahagi darab akhirnya cik nana buat keputusan nak ambil 6 subjek + 1 koko subjek utk semester ni. same mcm2 semester yg lepas2 gak. xlarat nak buat bnyk2.takmo menyusahkan diri sendiri. harap2 korang sume pon camtu gak..biar lambat asalkan selamat. tak gitu? =p







p/s : torn into pieces. berkecai2 duhhh!!
www.tips-fb.com

1 gigitan apple:

Neszh Nortz said...

siannnyer..xyah pakai kasutla cmtuh..=P
nana, asal amik bm skang? kn bez kalo sme sot sem nnti..=)