Friday, March 26, 2010

.kalau anda rasa begitu, saye pun sama. =)

assalamualaikum~



Fuhhh...baru lepas habis paper "Islam, Knowledge & Civilization. thanx a lot to that person yg bagi topics spot keluar. & know what? all of them keluar! yuhuu. *haha,tapi xboleh jwb pon =P*

SKRG TGH CUBE NAK STUDY SUBJECT INTERMEDIATE ACCOUNTING *eh,luper nak off caps lock,wahaha. :)*, sambil menaip di belog apple merah kesygn saye ni!~ wireless yg dibekalkan oleh 'iium community' nampaknye sgt bekerjasama dgn cik nana sejak akhir2 ni, on je lappy trus connected! yea! jgn jales yea..


1 left, 5 more to go!!

IA!
Fiqh!
Marketing!
Mgt Info System!
Cost Management!

sedikit keluh kesah bersama cik nana pada harini, ishk ishk. serius saye cakap subjek2 kt atas ni mmg tough, ada bran ka? try la blaja.. hahaha..can u imagine go to exam without studying?then with zero knowledge u enter to the examination hall?


are u crazy man??hahahahaha..



subjek yg saye betul2 risau skrg adalah cost management. sbb xtahu la kenapa. pertama kali dpt result mid term yg betul2 truk..me, myself also unexpected got that marks. bawah bawah bawah bawah dari teruk...subjek cost management lebih kurang mcm MAF (mgt accounting fundamental) , subjek yg plg saye minat skali! lagi2 blaja dgn sir hairul. heee ~

ada sesiapa tak sudi nak jadi SIFU saye tuk this subject?plisss...plisss.. *nada merayu2..:(*




nanti saye belanja cokelat ek?? tapi bukan cokelat kt atas ni...choki2 sudah la ek?hehehe..



yuhuu.. this is my only one brother yg tembumm...cayalah bro!ada mcm rock kapak sket pakai cam gini..hahaha..*aperlah yang kakakmu merepek di sini...*~














deng!


tata sume! hikhik..







p/s : be strong =)
www.tips-fb.com