Sunday, February 28, 2010

.cik apple kembali..


assalamualaikum!

alhamdulillah berpeluang gak menulis something di belog "cerita si apple merah" ni. ekceli dah bersawang berhabuk2 lagi. wahaha. sowy ye my dearie blog..miss you la! bukan xnak tulis pape, tp bila kemalasan tu datang mmg satu ape pon xleh jalan..sekarang ni pun dah jarang blogwalking ke blog2 member2..im sorry but if anyone got facebook, im sure we can keep in touch there.

betul ke FB buat people addicted?mmg pun..benda2 tu sume sebenarnya buat kite ni jadi sibuk nak jaga tepi kain org lain..hahaha..tengok gambar la, bace status la, n ape2 ntah lagi yg kita curious sgt nak korek psl that someone tu..kadang2 rasa lawak pun ada..me as myself, kalau nak buat kerja or assignment, avoid la bukak facebook tu.serius rasa mcm buang masa je..adehh..im thinking of deleting my facebook account.waaa...sgt runsing dgn kerja2 assignment dan semester ni banyak plak kene involve dengan company luar for work. sgt tensi bila memikirkan prosedur kene buat kerja especially dlm teamwork..ya Allah..betul2 sukar..manusia ni mmg macam2 ragam..bila banyak ragam ni banyak la karenahnya..

tapi bila saye berkata begitu, nnt that sumone akan kata saye suke menyalahkan orang lain. ohh tidakk! saye tahu saye bersalah..


saye nak tanya kamu semua,

PERNAH TAK RASA PERASAAN MEMBENCI SESEORANG TANPA SEBAB?



Me? myself? pernah! definitely yes! saye tak tahu kenapa wujudnya perasaan tu. to that "someone" im so sorry for that..tapi bila dtg perasaan tu oh saye sgt rase meluat! ouch! tolongg...! harap dapat buang perasaan tu..
i dont like to hate someone as i also dont like people to hate me..

i dont like this feeling.....


im sorry... -.-









will be back afta i gain my mood again~yeah. pray for my final exam soon! *wahaha..1 month lg la..*


www.tips-fb.com

5 gigitan apple:

riBEna said...

nana!
lame xcontact kn
huuu~
kdg2 ziera pon penah ad eperasaan benci tnpa sebab ni
heee~
pape pon gud luck final exam k!
huuu~

MuNsYi SaMa said...

all the best final.3minggu lg kot..

byk keje gak ni. tp bile bukak blog ngan fb jd leka. aduh..dh2 nk smbung keje

Hazwan Arif said...

pernah...

~ezzATy saAdAh~ said...

salam...
benci tu mmg xel0k tp bgune gak...
cthnyer kal0 kite cintekan sum0ne jgn tlalu 100% syg dye...
kne de benci gak maybe dlm 1%...
sbb nnti kal0 tlalu syg, r0sakbinaslah diri kita nih...
wallahu'alam...=p

ShaFril said...

welcome back hehe...long time not c u here hehe