Friday, December 25, 2009

.si adik manis~..


Team marching Mahallah Asma' wif maskot Bomberman!

assalamualaikum~

sudah lama kan saye tak menulis diari hidup saye di sini~eh eh.perlu ke?ade yg sudi membaca ke?saye xkisah pun sesiapa nak baca, saye tulis di sini bukan nak glamour ke ape, hanya utk mengisi masa lapang~cewah..mcm takde keje lain je ek?

walaupun agak kepenatan sepanjang hampir 3 minggu saye berada di semester 2 09/10 di UIAM Gombak yg tercinta ni~lots of things to be done,alhamdulillah i managed to go through all of them.seriously,i love campus life..part of my life i won't forget..u must believe that life in campus will be the most memorable moment in ur life..trust me!

thus,try to involve as much activities in ur campus~
from left at the back : sis amani, sis azlin & sis yaya
masa kitorang training utk larian at Male Sports Complex =)

minggu pertama ; saye terlibat dengan program BRC (block representative council) for my lovely mahallah which is mahallah asma' (the place i stay for almost 1 year and a half) in cultural and debate program. nak pilih wakil for mahallah dlm singing,poem, busana muslimah & debate.

minggu kedua ; progam USC 09 (University Sports Carnival). saye pun tak tahu macamana saya boleh terlibat dengan benda ni.haha.dari sem lepas ada kuar notice utk game, saye dengan bersemangatnye nak masuk acara padang, which are 200meter and 4x100meter.mesti korang gelak2 kan?tengok saye ni bley ke nak lari??ceh..jangan pandang enteng same saye ye!im glad as i become the captain walaupun tak la kuat sgt lari..haha,thanx a lot Nik Marhan as she'd become the great team manager! 2 thumbs up for her!wakil2 mahallah asma' yg lain seperti Kak Amani, Kak Azlin, Ain Bahuddin, Yaya, Hafeeza, Husna Muhd Fuzi and others yg macam baru nak rapat time program tu..im happy to get to know all of you! :D ye lah, satu hostel tapi tak pernah kenal,tapi bila join program ni baru dapat kenal~ye lah training sesame selama beberapa hari..go-go Mahallah Asma'!! :D

team marching for all 16 mahallah at closing ceremony on 23rd december 2009 =)


Oh ye, saye menyertai acara 4x100 meter setelah menarik diri utk acara 200 meter,akibat rasa diri xmampu tuk lari sejauh itu.cewahwahwah!itupun kaki injured selama beberapa hari.the result semi final got 1st place,then dapat masuk final for 4x100m,cume dpt tmpt ke-4 shj~

This is my first experience masuk sports in this Uni~hope can join again next year..jom kawan2!!

*close story!*







About my classes, ntah la kenapa subject sem ni rasa mcm susah nak bawak. Especially those reading subjects like Marketing, Mgt Info Systems , Fiqh for Economists II & Ungs~
Need to do colourful notes as soon as possible!! ya Allah buanglah perasaan malas dlm diriku ini~
Cuma 2 subjects mengira je semester ni, which are Cost Management & Intermediate Accounting.

Sekarang, kami dah diberi tugasan utk interview 1 company ni for Intermediate Acc subject , which is DJR TECH Sdn Bhd, somewhere in Setiawangsa~at Bandar Datuk Keramat i guess~my lecturer ckp profit company ni mencecah millions ringgit per month~yea yea,belajar accounting ni memang asek ingat duit je la..like He said, thinking how to make more more money!! =P

yea,we must meet one of the board of directors which is Mr Imran~


hey,bila nak jadi CEO ni??haha..:)




I'm happy to the max this week~got to mix wif all the people i love!
u all know who you are~^.^
saya sayang semua!!

:)










comel tak??



sila katakan comel jika tak nak monitor lappy anda pecah.wahaha.. =P
www.tips-fb.com

9 gigitan apple:

noor afzan said...

comel2..

Rara said...

slmt msuk sem 3 lps ni..sme je mcm sy..hehe :)

Amieynna Amin said...

comel nye..

Amieynna Amin said...

comel nye..

MuNsYi^SaMa said...

maskot bomberman tu comel..lg2 mase kepala die yg keep bouncing tu..hehe

helena's said...

epal merah tak kenal cik epal?hikhik

zinatulhayah89 said...

t0lg jwbkan utk nana (epal merah)...
-cik epal matrix uia, epal merah dh kat main uia...=p

isk3...nana! mane gmba lain?

riBEna said...

wahhh
comei2
sbb de kaler pepel pink gtuuuuu~
hihihih~

norhafiz said...

comel, x, comel, x, comel, x..
hahah..
ckp cmni ley kn?