Thursday, December 10, 2009

.Bachelor of Accountancy.



*click utk tumbesaran*


assalamualaikum~

macam kesibukan sikit dalam 2 minggu terawal ni.mcm2 perkara kena selesaikan.wahwah.tak nak la sebab kesibukan tu buat saye lupe segala-galanye.btol tak?relax2 dan santai2 saje..
yg penting be happy at all times!eventhough dlm hati hanye Allah saje yg tahu..^.^

saye suke happy depan kawan2 saye walaupun kdg2 saye bercakap lantang jgk depan kamu orang! maaf yer kepada kawan2 saya. ;) and to someone also...heee..


saya nak bgtahu saya happy dalam minggu ni sebab akhirnya perkara yg dah lama saya impikan alhamdulillah saya dah dpt genggam sekarang! tinggal nak melaluinya lagi dalam masa 3 tahun ni! =) praise be to Allah..

i'm now officially taking Bachelor of Accounting (BACC)~


perasaan happy masa dapat tahu dah dapat buat major in accountancy tu tersangatlah gembira.yelah,dah la matrik buat sgt lama..1 tahun setengah campur masa degree utk 1st year lagi dah jadi 2 tahun setengah~sesungguhnya penantian itu merupakan 1 penyeksaan!haha..

ye la,selama 2 tahun setengah pegang title budak ENM (economics and management),risau jugaklah kalau tak dapat buat accounting..kalau xdpt,memang terasa je nak tukar Uni..haha..

sekarang dah dapat,saye kene menghargainya..dengan ape taw?belajar rajin2..semoga Allah mempermudahkan usaha saya dlm melalui semua ini..Amin..~
Jadual Kelas saye semester ni agak tak berapa nak okay sgt disebabkan banyak kelas dah penuh..

Isnin & Rabu :

11.30-12.5o : MKTG 3010 (Marketing Principles)
2-3.20 : INFO 2501 (Management Information Systems)
3.3o-5 : ECON 3511 (Fiqh for Economists II)

Selasa & Khamis :

10-11.20 : ACC 2001 (Intermediate Accounting)
11.30-12.50 : ACC 2511 (Cost Management)
2-3.20 : UNGS 2040 (Islam,Knowledge and Civilization)

*Selasa ; 8PM : UBS class (user based software for intermediate acc subject)*

Jumaat :

OFF day! *study kt library jom! =P*

Sabtu :
Cocu ; 10-12 pm : CCLM 2051 (Leadership and Management)


semuanya 6 subjects (18.5 credit hours) saye ambil sem ni~




okay la. nak off. esok de training utk acara olahraga. saye masuk larian 200meter!yeay!sgt lame tak lari pecut..haha..utk Sports Carnival 17-23 dec ni~^.^







p/s : the only lasting beauty is the beauty of the heart~ :)

Jangan lupe senyum taw kawan2!! kan ade fakta org M'sia ni kurang senyum..heee..Smile Always!! =D

www.tips-fb.com

7 gigitan apple:

riBEna said...

hahahaha
bayang kan ziera jd pom pom gurl tau

Siti Azurina said...

congrat.... =)

.Cik Nana. said...

ziera??-pompom gurl??hahah..comel la..

siti azurina-thanks..

mr coklat said...

mambrok!! kasi perah otak lg k?? kagum2!!

smoga sume setle baik2 saja.. =)

faraheen khalid said...

congratz!

p/s: cik nana,aritu kantoi kt w.maju...hihihi

Bigong said...

tahniah..semoga berjaya selalu.. ;)

zinatulhayah89 said...

nanakenabeb, dh kec0h uia taw...huhu =p