Monday, September 7, 2009

.kita ni semua sama je..

assalamualaikum semua :)

it has been ages i didn't update anything here. well, i miss blogging so much! wish got some extra time to put my writing here~unfortunately i ONLY have 24 hours a day..plus, nobody get either LESS or MORE than that..jadi jgn merungut ek?hahahah..

ni pun tah camne tetibe dpt line wifi dalam bilik cik nana. saje on lappy sekali tgk ada lambang "bumi" kt status bar ni. tp mcm susah nak upload gambar..sgt lembab mengalahkan siput..haha..

*siput berkata : ko kutuk aku ek cik nana..nak kena lempang laju2 ko nih..hahaha*.
*cik nana : sori cik put..nanti cik nana blanje u air soya campo bandung ek..wahaha..*


baru sampai kt UIA dlm pukul 12 malam td, SKSI ( sek keb setapak indah ) , for my club programme. dari 3.30 petang tu..aihh..tak ramai sgt bdk2 yg dtg..terutama dari SKBBS ( sk bandar baru sentul ) , xtau la aper masalahnya. tapi cik nana ada tanye sorang bdk ni mane kwn2 you all yg lain.. dia cakap SKBBS xmau g SKSI sbb dorg ada ejek-mengejek antara 1 same lain sampai xmo g SKSI..eish dak2 ni kan..geram plak rase..

cik nana tak tau la nape rasa agak sedikit kebengangan..sebenarnya tak suka sgt nak memarah or melepaskan benda2 mcmni kt blog, because i prefer to let it either keep in my heart or lepas kan kt org yg rapat dgn cik nana...

sangatlah kepantangan ku org buat kita ni mcm kuli batak dia..suruh itu suruh ini pastu nak memarah plak..lagi2 kalo dlm keadaan muka serius langsung tak reti nak senyum..pastu nak harap org buat keje dgn baik dan penuh dgn keikhlasan?hmm..sabar mmg kena sabar..tapi kalo sampai boleh buat kite nangis tu camne?tau la kamu tu ada jawatan TERTINGGI..tp jgn sombong sgt..ALLAH cipta kita sebagai manusia ni semua sama je..

Sebagai insan biasa je..jgn angkuh sgt dgn apa yg kita ada..sebab bila2 masa je ALLAH boleh tarik semua tu..

ingat..kita ni semua sama je..INSAN BIASA...

"rambut memang sama hitam,tapi hati lain-lain...*kecuali yg kaler rambut..wahaha..*


kesimpulannya jauhkan lah diri kamu tu dari GIPANG!! *gila pangkat!*~
wekk!!


minggu depan ada banyak quizzes n mid term menanti! waa tak sanggup nak hadapi.. :(, jumaat yg lalu baru lepas hadapi mid term exam management accounting (MAF), alhamdulillah soalan boleh tahan..kecuali part objective and theory part..i hate it!wahaha..i prefer calculation part ONLY...

pray i will get high marks for that subject, because i love accounting subject very much! insyAllah i will do my best once i step into accounting majoring =)~

to my best buddy : support for me k? ^.^




www.tips-fb.com

6 gigitan apple:

mamma mia! said...

kdang2 org lupa dri bila ada pgkat.

Rara said...

wahh,kite sme la..byk plak quiz n asgmt ble nk rye ni..adehh.. :D

ueki said...

kbyakan mnusia mmg cm 2...
lupa diri ja...

huhu

Mizz Faraheen said...

pijak je org yg cmtu..huhu

zinatulhayah89 said...

huhu...terharu bace, pandai cik Nana create ayat...tak taw nak luah cmner, tp biarle terpendam kat dalam hati ni saje...senyum2 b0lehla, tapi hati sakit lagi k0t...
insyaAllah b0leh ilang kal0 mukenyer xmuncul depan mateku wat mase skang...em0si makin xstabil dgn midterm ngan quizzes...huhu =0

.idahassan. said...

g0od luck, everyone!