Thursday, August 27, 2009

.tak terkata dah..


you leave me breathless,
you're everything good in my life,
you leave me breathless,
i still can't believe you're mine,
you just walked out of my dreams,
so beautiful you're leaving me,
breathless~






Remaining Mid Term Exams;

1) ICT - 28 august
2) MAF - 4 september
3) MACRO - 7 september

Remaining Quizzes;

1) FIQH - 1 september
2) STATISTICS - 2 september

tak sabar nak tunggu semuanya selesai!! :)

stok makanan di bilikku~*ada org tu marah makan megi, tak mo makan dah :(*



tadi cik nana rase menggigil2 nak check JPA ni, memula tak dapat nak masuk website JPA ni sebab asyik error je, mintak tolong org lain checkkan , status nya dah cukup utk wat kuar air mata ni..tp saya harus kuat :( *sewaktu entri ini ditaip pada jam 3.45 pagi di bilik TV mahallah asma'*, mungkin tak ada rezeki buat saye , memang saye boleh buat rayuan, tp apekah yg harus saye taip perkataan sebanyak tidak lebih 300 patah perkataan sebab musabab saye meminta rayuan?saye tak pandai mengarang karangan mcm awak..

PTPN, nampaknya anda akan setia di sisi saye sepanjang 4 tahun ni, awak sayangkan saye kan? tu sebab awak tak mahu tinggalkan saye..betul tak??? *ayat penyedap rasa mcm ajinomoto,wahahaha*

tahniah kepada kawan2 cik nana yg berjaya dapat biasiswa JPA ni terutama kepada Wanie , Muhd Fathi , Zati , Sue dan yg lain2. Syukur Alhamdulillah..tumpang gembira ngan korang..Gambatte ne in ur studies!!









semalam, pada 26/8/2009 , kepala saye lega sedikit sbb sudah selesai menjawab 3 quiz serentak pada hari yg sama iaitu subjek Macroeconomics, Information Technology dan Management Accounting.

& juga 2 meeting yg serentak iaitu Meeting Club dan BRC utk program iftar pd bulan Ramadhan ni~






ok, tak banyak nak cakap dah, take care all, take good care of your health, May Allah bless you :)


www.tips-fb.com

10 gigitan apple:

"Ueki" said...

owh2 cik nana..dun worry jpa,try lg msa akn dtg k...lg 1 nk nips!!!
nk2
besh 2...owh gambate cik nana mnempuh ari2 yg kental...ngeeeee~~~

bz2 jgk,study2 jgk jgn lupa ksihatan 2 okies

chill slalu

XD

noor afzan said...

xper..
PTPTN kan ada..
tapi JPA lagi banyakkan amountnyer?
tul x..

happy pill said...

kesian je cik husna.tape kau relax je okayh!sem depan mohon lagi suda.

Rara said...

jgn la sdey cik nana xpt ptptn..len kli leh cbe g kn..ehh,byk nye stok mkn kt blek die..sme jela kite..hehe :D

I n n z said...

fathi dpt jpa ?
besh nyer.. :D
x pe nana :)
next year leyh minx ag kan ?
^_____^

.Cik Nana. said...

ueki-boleh ke mohon lagi?rasa mcm JPA tuk yg masih dlm first year student lg.next sem sy suda mjadi second year student.xvalid agi kot.emm..

afzan-yup,JPA lg bnyk..5k per sem.

happy pill@iskandar-haha..relax suda..mmg relax..tp sedeyy nak wat camno weyy :(

rara-sedey tetap sedey..tp kena redha la..emm..mmg bnyk stok makanan,tp xabes2 lg smpai skang..duk tambah je beli makanan.hahaha..

fafa-yup2.fathi dpt..kenai gak dia ea??..xleh da kot nak mintak next sem..

riBEna said...

jgn sedey2 ok nana! smile owes!
=)

.Cik Nana. said...

riBEna-sedih loo zira..:(

amir acap said...

owh xpe la cik nana..xde rezeki..nak wat cmne kan..yg pnting study bia excellent..hehehe..
gudluck ye..

Sidratul Muntaha said...

Akademik nana cemerlang.tak dapat sebab bukan rezeki...chaiyo'! nana bole!