Friday, July 3, 2009

.tak ade rezeki la katekan..

Bismillahirrahmanirrahim

haih.seronoknya kalau dapat makan aiskrim kt atas ni dlm cuaca yg panas mcmni~!malam tadi terfikir nak buat roti letak aiskrim.malam tadi check2 peti ais.tengok ada aiskrim sundae cokelat.hajat dihati mmg nak makan.letak la atas meja.bila nak amek makan tumpah plak atas baju & kerusi.omg omg!separuh tumpah langsung tabole nak makan da~sedihnya!

buang je la.alangkah best kalo dpt makan aiskrim baskin robbins!strawberry campo vanilla ke.eeeiii lg best kalo ade org blanje.hahahahah.nyum-nyum!~tengok gmbr makanan2 kt bawah ni rase lapar plak~hahahaha*kt bwh ni gmbr2 snap sendiri,bkn google2 taw*







nampak tak budak pmpuan yg tengah kesat mata kt tepi ni??*ada arrow pink tu*.masa tu masuk dalam rumah hantu beliao xabes2 cakap "ohhh shit!ooh shitt!".hahaha gelabah gile!naik bernanah telinga camni.opssss.dah tu pernah sekali terpeluk saye secara tibetibe bile hantu muncul depan mata.walau ape2 pun kamu mmg cun! :D

buku teks ICT ni dah berhabuk disimpan oleh cik nana selama 3 bulan nih!hahaha.sori cik hana~mmg xbersentuh lgsg laa.subjek Information Technology salah satu subjek yg bakal cik nana amek untuk semester baru nnt!~katanya nanti kena buat blog & website utk project work!boleh tak lecturer tu menilai blog cik nana ni??tapayah la buat blog lain.hahaha :P

adik husna! saye rindu same kamu!~adik angkat cik nana nih.*yg belah kanan pakai tudung hitam*.kdg2 beliao ada hantar msj pd cik nana.kesian pd beliao sbb cik nana xpernah mula hntr msj pd beliao~sorri dik!~nnt kita jumpe lg ok bile bukak sem ni! :D


p/s: Selamat Pengantin Baru buat Jijie & Halim yg bakal bernikah pd harini!~my coursemates.saye tak berapa mengenali mereka berdua nih.cuma Halim saje yg pernah 1 kelas arab dgn saye masa sem 2 kt asasi dulu.muda lg ok mereka tu??sebaya dgn cik nana!~baguslah tu.
baru tadi juge saye msj dgn seorang kawan lame sy.sy kenal beliao masa darjah 6 di 1 kem ni.kebetulan duduk belakang cik nana je.lepas balik dr kem tu kami cume berutus surat selama beberapa tahun.dalam tempoh tu sekali sahaje kami bertemu.masa tu form 4.masa form 5 kami terlost contact.agak lama juga tak dengar khaba berita.tibetibe semester lepas dapat panggilan dr beliao mengatakan insyAllah beliao nak kawin hujung bulan 11 taun ni.waaa ieda! tak sabar nak makan nasi minyak kamu!~tadi saye bertanyekan perasaan beliao dlm beberapa bulan lg nak jadi isteri org nih~beliao menjawab;
"macam2 la,hepi,takot,cemas,gementar.eei bnyk la yg ieda sendiri tak leh nak bayangkan..nanti nana nak kawin,nana rasa la ape yg ieda rase sekarang..ha.nana lambat lg ek??"
*hahaha.nak tergelak guling2 mcmni.aper la soalan ni,yg pastinya bukan dlm masa yg terdekat ni!~*
p/s: Jodoh itu adalah rahsia ALLAH S.W.T.jadi teruskanlah berdoa dan berdoa supaya mendapat jodoh yg paling terbaik... :)
Ziera,nana harap kamu gembira sentiasa! kalau ade ape2 msj nana tau..anytime u want!! =)
sy cdgkan kamu semua masuk blog ini utk tgk pengalaman rakyat M'sia bkunjung ke UK. *click kt perkataan ini*
thanks!!

www.tips-fb.com

11 gigitan apple:

noor afzan said...

Ammiiinnn...
semoga cepat la jodoh kamu smpai juge..
hehe~

isk2..
belajar dulu sampai genggam ijazah..
baru la ley kawenn..

.Cik Nana. said...

afzan-thanks!!Amin.. :)) yea.sy mao belaja dulu..

riBEna said...

thanxxx nana
sbb bg kata2 tuh

ngah renung2 kn nih
huhuhu

thx yup nana!

=)

ari ni zra da ok ckit

pas mngaji pas mghrib td
tenang ckit la
huhuhu~

.Cik Nana. said...

ziera-baguslah tu.tenang2 kan hati :)

riBEna said...

salam..
nana
ziera da ok dah
td da selsai
cume salah phm jek la nana
malu lak zra
ehehehhehe~

wanderfulmadnificent said...

wah, you actually recommend people to read my blog but i didn't exactly explained in detail about my travels, since i was a bit busy. nway, i'm really flattered so thank you very much and lemme add you to my facebook ;)

nway, how did you find my blog?
and if i saw your cute chubby bro (which i actually mentioned in my blog because he was so cute and innocent!) how come i didn't see you?

really nice that you found me :)

.Cik Nana. said...

ziera-takpe2.hope to hear from u soon :)

riBEna said...

nana
zra blas kat chat box nana 2
hehehehe~

ke tenet wat hal?

.Cik Nana. said...

ribena-internet wat hal..
isk!sori ziera!

.Cik Nana. said...

wanderfulmadnificent-
i just blogwalking to other ppl blogs n suddenly i found ur blog~
actually not directly to ur blog,but i think ur sister blog because in her blog,she said go to ur blog because she's lazy to update bout the trip~
heee
plus the little chubby boy u've met was my brother!heee
anyway thanx for adding me in the facebook!
n nice to meet u!!
:)

norhafiz said...

yup2.. doa tok jodoh yg baik..

nana2.. tula, time sudukan ais krim tu nana bc bismilah x?
ish3..

mkn3, nana cm xbesa2 pon?
huhu..