Wednesday, July 15, 2009

.bisnes printing.

Bismillahirrahmanirrahim

wow!harini saye sgt kepenatan teramat!malam ni ada "wayang pacak" kt mahallah ali.cite syurga cinta.cian nadia ajak pergi tengok sbb beliau committee club yg organize wayang pacak tu.lawak btol masa nak pergi pasar malam tadi nampak dorg naik lori keliling mahallah sbb nak iklankan suruh org pergi tengok.alangkah sedihnya sbb mahallah ali tersgtlah jauh~haha


Lunch kt Evoke Cafe

kanan ; cik nana & imah
kiri ; zaty & ida

dan saye juga sebenarnya tersangatlah gembira minggu ni sebab time lunch hour dapat makanmakan bersama kawankawan yg dirindui ini!!*cewahh kembang kuncup plak mereka kalau baca ni*,pastu saye dpt kek marble cokelat dari IDA!!wowowo.tau2 aje yg favourite sy!haha.thanks tau! ^.^



cik nana tukar kelas statistics daripada hr selasa&khamis pagi kepada isnin&rabu 8.30 pagi!cik nana ingat semester ni nak naik bas UIA je la pergi kelas!~jom jom pakatpakat save our energy!!

oh ye cik nana nak promote kepada students UIAM especially for SISTERS yg memerlukan perkhidmatan printing boleh la trus ke bilik cik hana di Mahallah Hafsa Blok F 1-2
*before 12 AM*



Mengetahui sesuatu dan memahami segala sesuatu adalah lebih baik daripada mengetahui segala sesuatu, tetapi tidak memahami sesuatu~




p/s: esok jumpa zaty!yehaa :D
www.tips-fb.com

8 gigitan apple:

norhafiz said...

ske kate2 kt pix nana tu.. huhu..
cian xdpt tgk wayang ek..
ish3.. xpe2..

huhuh.. hafeez tau.. nana gi lunch pki selendang baru.. wahaha..

dpt ke tuka class yg same ngan kekwn nana tu? trok anak ini, byk kerenah..

nana ni ade lesen niage ke? kang pggl MPS[majlis pembandaran selayang] huhuhu.. sita..! pastu sape ni print pape ley dtg jumpe hafeez kt room hafeez gak, xjumpe caik smpai jumpe ek.. huhuh...

noor afzan said...

wayang pacak tu macam mana ek?
teater ek?
tajuk syurga cinta jugak tuh..

best ye makan2 ngan memember..
tetibe rindu zaman study dolu2.

zinatulhayah89 said...

haha...yep, jumpe satgi yer kul 1 kat ev0ke lagi...=)

.Cik Nana. said...

hafiz-tu la~kesian kan nana??:P
hurm
mane taw nana pakai selendang baru??tu kan nana da selalu pakai~ :P
eh eh
sukesuke ckp nana banyak kerenah ea??haha
biase la
ade gak same dgn kwn
ade yg x :(
keseorangan je taw

Dba Ghani said...

bila kita nk lunch sama2?

.Cik Nana. said...

afzan-wayang pacak tu mcm teater gak kot...sy pun xsure...xg tgk :(

norhafiz said...

yg chumell byk kerenah nk kene cubit ke? hahah..

.Cik Nana. said...

hafeez-kerenah aper yg banyak tu??hehe