Monday, May 4, 2009

.sebuah jam tangan.

#200 POST

*sekadar gambar hiasan*

Bismillahirrahmanirrahim



Hi Awak!


harini seperti biasa sy ditemani laptop dan pekerja-pekerja indonesia yg masih bekerja keras membaik pulih di rumah sy.hampir siap.cuma tinggal kerja cat-mengecat sahaja.sy sgt bangga dgn mereka kerana rajin bekerja dan dalam masa 2 minggu je hampir siap dah semuanya.haha.padahal renovate sikit je pun. 2 thumbs up to them! *walaupun dorg xkan baca blog yg comel ini.hihi*.tlg ea cik nana jgn suka angkat bakul masuk sendiri.itu sgt xbaiklah..hihi *tsenyum tersipu-sipu*


nampak tak gambar air soya bean tu?baru tadi sy keluar dgn berjalan kaki utk membeli sedikit kuih utk santapan pagi ini berserta 2 kotak air.mesti la beli my favourite.takkan beli korang punya favourite lak. soya bean home soy + laici.cuba campurkan ke 2-2.sedap tau!



SOYA + LAICI = SOCI !

haha.nak anak putih minum lah soya.abis anak gelap minum kicap ke?err..artis mana ea penah ckp tuh?


btw,semalam sy dan mama kemas barang2 dr bilik study,tp sekarang hanya layak di panggil bilik setor je.haha.dah kemas-kemas tu sy jumpa banyak barang-barang lama sy dan sy rindu bangat sama mereka semua!! *mcm org pulak daa*. jom kita tengok apa yg sy jumpa..back to old days..






jeng-jeng (ape ek dlm ni?)







hadiah besday sy dr seseorang. syg nak guna la. ^.^









rindu pulak tengok lencana,tag nama dan err..sebuah jam tangan itu.sy letak satu kotak sekali dgn lencana,tag nama sume.jam tangan kaler pink tu sy xpernah pakai dah lepas habis spm.dihadiahkan oleh seorang guy dlm kelas sy.dia juga orang yg sama selalu bagi sy cokelat hampir setiap hari.syok ea dulu.datang je kelas setiap pagi bawah meja dah ada cokelat.haha.tapi sekarang sape plak nak bagi sy cokelat ea??sila angkat bulu mata!! :P


*perhatian: sy xpernah mintak dia bagi coklat @ apa2 je.dia sendiri mau bg. + sy sekarang takut nak terima apa-apa pemberian dr seorang lelaki(tak kisah la kawan biasa ke best fren ke or stranger sekalipun).sy mintak maaf banyak2 kalau terpaksa menolak pemberian itu.sebab xnak terhutang budi dengan mereka*


HAPPY BIRTHDAY TO CIK HANA!



me, ida & hana


on 4th MAY 2009. selamat hari tua yg ke-20! yuhuu. *baru je bercakap dgn beliau dlm tepon td*.syoknya dah masuk short sem harini. sy sgt menjelesi anda semua yg masuk short sem..semoga kamu sihat setiap hari & nnt bleh chatting ek kalau on ym. ;) .i miss both of you.ida sekarang ada kt wad.hope u will get well soon ida :)
www.tips-fb.com

11 gigitan apple:

pauhputik said...

erm cam2 ek teorinya.... mesti anak matju itam coz matju suka makan kicap.... :(

ezaty saadah said...

hee...nana2, xpnah plak wat gitu..
air laici+s0ya...
haa...ingat nana dah buang mende tuh...(~_^)

Ynn. said...

er sedap ke laici+soya?

hik kalo cincau pn mcm x bpe nk suka, tp kalo sirap laici i laikee :P

ynn suka minum susu bhahaha

hair^_^na said...

huhu thanx cik husna!!

.Nana. said...

mat ju - itu teori mat salleh kot.haha.ikut genetik sume tu.


zaty -mesti la simpan lg..berharga tu.pemberian seseorang..tak sama dengan beli sendiri taw.sedap la soya + laici.cuba try

ynn -sirap laici??hehe.nanti kira cuba-cuba ea.resipi baru tu..mix mix mix!

hana - ure most welcome cik hana :)

Nurul Nadia Abdullah said...

hahah..warghh..coklat tiap2 ari??giler angau guy tue kat nana..adess..cair ni..dah la peminat coklat..suker nyerr..=)

.Nana. said...

nadia - biasa le.tak tersangka gok dia nak wat gitu.kita plak masa tu buta hati accept je pemberian dia.huuu.now tgh tunggu sape lg pemberi cokelat yg setia seterusnya.. :P

lala said...

apa sebuah? seutas la. haha

zulaikha zulkifli said...

hmm..spelh org 2 nk bg surt..siap pdm almt die..bhye nie..huhu:)

zulaikha zulkifli said...

tkt nnti ade org hntr bom atom..hehe-amiey-

.Nana. said...

amiey - bukan takut bom atom.tp takut peminat-peminat misteri hantar surat layang..naya kang..haha