Saturday, May 2, 2009

.N for Nana.






Bismillahirrahmanirrahim


sejak last post haritu sy tak dapat nak on9.internet tak bleh masuk.kenape ntah.sedikit kebengangan juga la.akhirnya selama beberapa hari ni sy menghabiskan masa dengan membaca novel yg baru dibeli aritu.tajuk TIADA YG KEDUA.sgt sedih la pulak..sampai mengalir air mata nih.haha.xleh blah la..

nampak tak gambar kt atas ni.ala-ala mcm keychain juga.sy dapat dr seseorang.u know who u are =).thanx a lot yea! luv u so much! satu gambar love.lg satu alphabet N. N stands for my nick name,Nana.sy cadang nak letak kt my both phones.sony & nokia.currently im using 2 numbers.celcom & maxis.whoever wants my celcom number pls request for it.haha!*im using upax*

im thinking to use celcom number permanently..but dont know when.sebab ramai bdk uia guna celcom la.sakit gak nak reply msj..*kalau guna maxis*



Zaty & Me


zaty pun dah pulang ke perak.miss you ti!cian ti banyak tolong sy wat keje2 umah.lagi2 plak rumah tengah renovation skang..banyak benda kena kemas..fuhh.badan sy sgt lenguh2. bila nak siap ni.sy capek banget..tapi pekerja2 indonesia tu sgt baik2..mintak tolong angkat-angkatkan barang sume..


72 days left!!apa la aku nak buat ni..masa yg ada guna kan lah utk membaca novel.masa cuti2 panjang ni jelah sy boleh 'membazirkan' masa dgn membaca novel..

"Janganlah Hendaknya Kecintaan Anda Terhadap Sesuatu Itu Membuatkan Anda Menjadi Lupa Dan Kebencian Anda Terhadap Sesuatu Itu Membuatkan Anda Menjadi Hancur.."




p/s: All the best to All SPM leavers 2008.tunggu keputusan UPU kan?sesiapa yg dapat Asasi UIAM pls let me know yea..sy boleh bagi tips-tips masa taaruf week.sbb nanti ada exam tilawah,fardhu ain,english,arab & computer.ini sgt penting utk menentukan berapa lama anda buat Asasi. :)



congratz to my cousins , Hasif & Ika yg dapat Diploma Accountancy/CAT (certified accounting technician qualification) from UiTM. tahniah2!! both of them got 9A's and 8A's in SPM..sy bangga dengan kamu berdua!
www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

ezaty saadah said...

hee..malu nyer, nana2...
nakai yer...
nak kene cubit nih =)

.Nana. said...

zaty -cubit la nanti.hihi :)

Nurul Nadia Abdullah said...

oh..nana juz pergi kat setting kat dashboard tue..then pergi ker basic..scroll down,then ada word verification..turn off..itu jer..dah smpi uia ni..best nyer cuti lama2..tpi mesti bnyk kena pulun masa short sem t

pauhputik said...

mak ai baca novel pon sampai menangis........ dasyat tol