Monday, March 9, 2009

.selamat pengantin baru.


buruknya muka aku. *senyum sorg2*


"eh mana laki aku ni.." hahaha


pengantin baru & my uncles


brg hantaran


kak pini

.Bismillahirrahmanirrahim.

it has been ages i didnt post anything.no idea to write what.ni pun baru kelik dr kelate.(jumaat-ahad)sempena kenduri kawin kak pini (my cousin).due to my tiredness&moody,tak banyak gambar yg diambil.supposedly this coming week i'll be more busier due to 2 exams (business maths & principles and practices of management) + the programme my group will be conducted on 15 march.somewhere in Taman Tasik Perdana.me myself as the committee of catering.hope i can do my task very well.the programme manager keep asking me whether ive done my job.sorry,im too busy -_-


well,im quite happy met all my relatives and cousins.i rarely can meet all of them.plus,my grandmother's passed away last year (31 march 2008).rumah nenek pun sudah dijual.jika balik ke kelantan pun our family kena tinggal kt rumah relatives je.sedih kan? btw,congratulations to kak pini & abe amin.semoga jodoh berkekalan sehingga ke akhir hayat.

semalam tgk final badminton all england di antara Lee Chong Wei (Msia) & Lin Dan (China).Chong Wei tumpas pd Lin Dan pd straight set 19-21 dan 12-21.aduhai.cemas gile tgk semalam.lawan dgn musuh tradisinya yg juge digelar "Super Dan".benci plak aku tengok muka kau ni.haha!


haih.my semester dah nak habis.ujung bulan 3 ni kelas sume dah tamat.tinggal final exam je bulan 4 tu.i think after finish my final exam nak apply masuk kolej komuniti selayang.do short course in seni kulinari.but we'll see if i go or not..hehe.cuti sgt lama.smpai julai.ni disebabkan sy tak ambil short sem.tp apa2 pun lepas ni sy akan pastikan sy mengambil short sem lepas tamat 1st year ni.
esok kelas bermula!!
www.tips-fb.com

1 gigitan apple:

Nurul Hidayati Hassan said...

hi2! Nana xde camp f.ain ke? btw, Ida gn fmly pn tgk final badminton 2 jgk..