Saturday, February 28, 2009

.if tomorrow never comes.






"YANG paling JAUH bukannya BINTANG. mentari PUN bukan JUGA rembulan. TETAPI adalah MASA yang BERLALU dan TAK akan KEMBALI lagi. KELMARIN yg LUPUT menjadi SECANGKIR kenangan,KELMARIN yg LUPUT mengukir SESALAN.yang ADA harini SEBAIK mungkin KERANA esok BELUM tentu MILIK kita.SEDANGKAN semalam TELAH pergi SELAMANYA....."



// Jumaat (27/2/2009) pada jam 3-5 petang merupakan saat aku berperang dengan test kedua bg subjek financial accounting.sungguh aku tak berdaya hendak buat apa-apa setelah test itu tamat.seriously,i cannot answered the exam questions very well.i did A LOT of mistakes.especially part financial statements and bank reconciliation.badanku sangat lemah ketika masa menjawab sudah tamat.aku merasakan hendak terjatuh terduduk utk menangisi kecuaian diri ini menjawab soalan.2 jam diberi utk menjawab soalan.sungguh!sejak form 4 sampailah sekarang aku tidak pernah mempunyai masa yg cukup utk menjawab soalan subjek accounting.kalau cukup pun tidak memadai utk aku menyemak jawapan.to conclude,PRACTICE is MANDATORY in accounting!


Ya Allah, SHOW ME THE WAY, FOR YOUR WAY IS THE ONLY WAY, AND MAKE MY EVERYDAY MY BEST DAY, AMIN!

www.tips-fb.com

3 gigitan apple:

chip tak hebat said...

sokayy, learn from mistakes,
sume mnusia wat silap kan..
tpi silap tu la jadi pendorong
nak berjaye kan, kan? :)
dun give up k :D

Najwa said...

hello kak husna!! =')
akak leh watnye, saye dah berjanji kan saye doakan yg terbaik untuk akak husna nana... ='/
akak leh wat, saye lagi takut ='/
cayo ='))

Tihara said...

mmg sgt stress study accounting tp bile dah berjaya sehingga konvo nanti,baru lah rase kepuasan yg tak terungkap..semuga berjaya