Tuesday, January 27, 2009

.do u always get what u want?.


Bismillahirrahmanirrahim

harini bangun-bangun je dah tersedar rupanya cuti dah habis!!!!waaa.jadinya lewat petang/malam ni sy akan gerak pulang ke campus tercinta.& i also realize i didnt finish my work especially report for presentation.trouble me.ni baru je siapkan.haritu my lecturer subject MANAGEMENT, Brother Helmi *its weird because sumtimes we call him brother*,mcm likely punish my group to do a long report as he didnt satisfy wif my group presentation.mungkin salah kami juga sbb tak buat persediaan rapi.mana taknya bila ajak discuss sume ckp bizi.kelas malam setiap hari.wahh.bizinya kan kami??

hari sabtu bebaru ni fetch my cousin kt selayang.dia tengah praktikal kt one factory ni sumwhere in bt caves.baru je habis dip in teknologi polimer at uitm perlis.makan steak kt ampang & headed to klcc.me ajak dia masuk aquaria klcc.as she never been to klcc before.sy dalam keadaan tak berapa sehat ni memang takde mood nak buat apa2 pun.tapi kena gagahkan diri juga.dah berapa hari bangun awal pagi sbb takut keje tak siap.

-bisnes math

-microeconomics
-fin.accounting
-management

selsema pun tak sembuh lagi.&&now i think i really miss all my crazy cousins in kelate.sbb baru je tgk CD 'budak kelantan', 2 days ago.insyallah kalau takde halangan bulan 3 ni sy akan ke sana,sempena sepupu sy nak kawin.waa.kak pini nak kawin daaa..cannot lepak2 together nymore la ehh. :(

both of them adalah sepupu rapatku.especially yg tengah2 ni. *kalau jemi terbace tu tolonglah terharu ye*.hehe.dari kecik smpai skang kalau duk dgn dia mmg xpnah la xbuat sy gelak.the right one alyaa yg bnyk peminat.dia sgt cun!now i feel like i miss all my cousins now including huda,saiful,luqman,biha,shira ^ many more.lepas nenek sy meninggal tak tahu la samada kitorang boleh berkumpul ramai2 mcm dulu lg..

this friday(30/1) i will be having financial accounting test & islamic worldview test.

welcome to a hectic week for me!! bye bye holiday!!


p/s: sy tak tau camana nak tengok website Bursa Malaysia.skang tgh pening-pening lalat nak cari companies mana utk jd mangsa kami utk mencilok financial statements nye. honda & proton?



www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

Najwa said...

hello kak husna!! =)
beshkan lepak ngan cousins =D
huhu, saye pun rindu diorang ='(
hoho :D

.Nana. said...

haah.best..sy rindu mereka...:(

Najwa said...

hellow kak husna nana =)
saye beli kat sungei wang :D
huhu :D

sickchild said...

hahahahaha.
ske ko melistkan homework an.
hahaha.
aku nak study cam ko la.
mesti camsemangat gile an.
go go chayok!