Monday, December 8, 2008

.minta maaf.

. Bismillahirrahmanirrahim.

.selamat hari raya aidiladha kepada semua especially yg tak pegi semayang raya td.hehe.td makan ketupat dan kuah kacang.tp ketupat nya lembik-lembik mcm bubur.tp kuah sedap gak la.manis-manis. markah diberi sebanyak 12/15.perbaiki lagi ye pada tahun depan.hehe.sy masih trauma nak tengok aktiviti penyembelihan hari ini.dulu kt sekolah menengah masa subjek pendidikan syariah islamiah*my fav subject* dlm bab sembelihan,kitorg kena wat praktikal sembelih ayam pun sy dah gentar.nasib dpt lepas masa tu.jadi tak payah nak sembelih ayam :( just tolong cabut2 bulu ayam je sbb malam tu kitorang ada buat makan-makan.pdn muka bdk laki je yg kena sembelih ayam itupun banyak yg kena repeat wat lebih dr sekali.sbb tak sah.hahaha



ini bantal spongebob sy beli kt umbai melaka masa pegi makan kt situ hari sabtu 6 december 2008 .makanan sedap tp servis teruk.nasi dan sos pun kena ambil sendiri kt dapur.ntah apa2,tau la ramai orang.kena la tambah pekerja :/ penat pegi jauh2 makan lepastu balik dah lapar semula. cet !






ni gambar potret sy.thx kak mira sbb bgtau website tu.korang boleh dapatkan kt






sorry is a word you like to say but sorry won't erase the things you did in life
www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

B | a | Y | B | i | e ♀ said...

wow! tabik! u tkp gmba ktupat tu cun ah! wat sye lapaaaaa!

.Nana. said...

jgn terpesona dik..
tu bkn akak yg captured..huahua..

Nurul Hidayati Hassan said...

xdpt mkn ketupat~ sdeyh..

.Nana. said...

nak ketupat ke ida?
nnt da ok makan la ek..
huuu