Saturday, May 17, 2008

kebincangan

Me & Nailah
assalamualaikum.
agak hepi gak la today sebab dapat jumpa kembali ‘sebilangan’ kawan-kawan semasa menuntut di Sekolah Agama Menengah Rawang ( SAMER ) Selangor Darul Ehsan.batch 2002-2006.
sy sampai around 11 pagi.sebenarnya tujuan perjumpaan harini utk membincangkan hari dan tempat reunion sebenar.bdk laki agak ramai la jugak yg datang.mengalahkan bdk pmpuan yg datang.
setelah berbincang oleh pihak2 tertentu,diorang kata kemungkinan 21 june – 22 june ini tarikh yg akan diadakan reunion.sama ada di hotel atau resort.
walau bagaimanapun segala pindaan akan dimaklumkan oleh zulhakimi @ bahar dan amnani faten.



Pic : Ain Subray,Me & Mas Idayu :P,which were my bestfrens in 5 maliki .




Pic :

blkg dr kiri :melbam,atiqah ramlan,fadhilah

depan dr kiri : aisyah,nailah,fiza fisal


tempat perjumpaan kami harini di surau sekolah.Dalam pukul 2 lebih petang sebahagian drpd kami (including me) ke rawang town utk mengisi perut yg kosong.yg lain2 seperti amnani,aisyah,nailah,atiqah ramlan dorang dah pulang dahulu sbb mereka mau singgah ke central market.sedih ouh mereka tak dapat join.kami makan kt food court sebelah pasaraya bintang.sy memesan nasi goreng ayam dan teh o ais.sebelum tu sy dan ain subray ( gadis pemalu ) ke 7 eleven tuk beli slurpee.tgh kekeringan masa tu bcoz dr pagi tak minum / makan apa2 taw!


semasa makan kt food court tu,yg ada di situ :

- me
- ain
- atiqah zulme
- busu
- fakhrul
- izzati bacharuddin
- nazila
- najiha
- asma’
- fadhilah

lepas makan,ain ajak ku ke bintang.teman dia bershopping.
agak lama jgk la.sian ain sbb kena balik ke bt caves sorang2! sy sampai dirumah pkl 5 petang.



looking forward to seeing all of them in the coming reunion soon!
harap-harap jadik la..
either dinner @ makan2.

rindu-rindu mereka semua !!~


p/s : nak tahu kenapa sy besarkan tulisan sebilangan tu?bcoz sebenarnya ramai lagi yg tak datang..




www.tips-fb.com

2 gigitan apple:

Abdul Mu'in Bin Mukhni said...

Aha.. reunion..
x de ke offical tmpt kt internet nie nk connect dowang.. huhu....

www.samer21.com
heheh.. ktowang nye batch..

NaNa said...

ouh.kitorangnye batch xdak la.
agipon sape ek nak wat??