Monday, July 15, 2013

Biro Tatanegara Batch July 2013



Assalamualaikum!
mcm biasa la dah lama tak update kan. =)
dah 3 hari balik dari kem biro tatanegara yg berlangsung selama 5 hari. fuh~nasib baik ssgt dapat pergi sebelum bln puasa. kalau tak memang lembik rasanya badan.

Summary of 1st day-5th day
check in dalam pkul 4.30. lepas tu dapat apartment yg kene kongsi 6 orang. dimana ada 3 bilik, so share 2 orang sebilik. my roomate, sorang akak yg nak smbung phD ke Australia. yg other housmates ade yg nak sambung ke Ireland (same with me), Scotland and U.K. Glad to meet all of you! ;) Overall, BTN ni jadual mmg agak padat dan cuma dapat rehat bermula pukul 12.30 malam dan kena bangun 5 pagi sebab kene bersiap2 utk tazkirah dan solat subuh. yg best tentang btn ni cuma dapat build social network utk kgkwn yg nak g oversea je lah.other than tht, kene brainwash je la kan. hehe. oh ye, makan pun 6 kali sehari, dan boleh dikatakan agak best la menu nya! :D

5.30-7.20 : Solat subuh dan tazkirah
7.30 : Perbarisan dan Makan pagi
8.30 : Seminar/Diskusi (2 hari terawal seminar dan 2 hari diskusi berkumpulan)
10.30 : Minum pagi
11.00-1 tghari:Seminar/Diskusi (2 hari terawal seminar dan 2 hari diskusi berkumpulan)
1 tghari : Makan tenghari
2.30-4.30 ptg :Seminar/Diskusi (2 hari terawal seminar dan 2 hari diskusi berkumpulan)
4.30 : Minum petang dan Solat asar
5.20 : Senamrobik (by mak jah! ini mmg best!haha)
6.30-9.15 : Makan malam/solat
9.30-11.30 :Seminar/Diskusi (2 hari terawal seminar dan 2 hari diskusi berkumpulan)

So basically mmg jadual harian penuh dgn aktiviti2 mcmtu la..




Me, Hana & Seha


My group zam zam alakazam ; Kene perform lagu 'wawasan 2020'


Seramai 88 orang pegawai yg join program BTN kali ni. oh ye, diorg buat jugak jawatan seperti tok penghulu, penghuluwati, tok imam dan ajk makan yg dilantik dikalangan kami .

handouts                           sesi senamrobik by mak jah (me yg kecik2 tu..cari la sndiri :p)



performance by my group









okay..skrg baru sempat nak publish setelah beberapa hari peram sbg draft. malas gila okay..
xsmpai sebulan lagi nak fly dah..brg satu ape pon xsiap lg :((( www.tips-fb.com

3 gigitan apple:

faiq said...

Weyh belanja aku cenderamata nnt bile da fly..hehe

.Cik Nana. said...

ko nak ape faiq?haha..

cerita dewasa said...




Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot