Tuesday, December 18, 2012

Pre-Grad Dinner KENMS 2012 (Continue)


Salam. :)
May all of you (who's currently reading this) are always in the pink of health! 
skrg ni cik nana tgh last week kelas before finals start. :D
ingatkan amek 5 subjects ley la study bebetul, tp mcm hampeh je. :((
fyi, class banyak dah habis skrg ni. just tinggal 1 more presentation iaitu audit. sgt tak best lak dah last2 kelas ni ada pulak tinggal lg 1 keje. hope everything is going smoothly ;)
without further delay, cik nana nak paste more pictures yg dah dpt dr photographer masa dinner haritu. banyak sgt, tp i just selected randomly ;)





ni masa memula datang (kabut sgt)












some performance ;)


*alamak, tak betul lak pkai cincin ni..kih3*



Exchange gift dgn Syahirah. cik nana dpt tabung aiskrim. cewah. suruh menabung lettew.






Basically, nothing much to write in this post.
I thought I am able to do multiple things in one time. (Blogging + Audit assignments + Edit pictures+Browsing). malangnya idak le mampu. hihi.
Will update soon! ;)



p/s : MNHMH :)


www.tips-fb.com

3 gigitan apple:

Che Sakinah said...

wahh!! bestnye koranggg... kita tak gi pon graduation diner kita. takde geng.. huhuhu

.Cik Nana. said...

Kak Kinah : Rugi xjoin. kurang meriah sket kak kinah xde :(

norhafiz said...

untung la muke2 yg dipulish kat blog ni... kte ade name je... :D