Sunday, August 14, 2011

Lupakan semua.

Alhamdulillah..
Sebaik dr terjaga dari tidur lepas dah tertidur awal td..I need a long rest to recover back my pain..
Terus wat keputusan nak online..

Di sebabkan sekarang ni minggu register subjek, kerap kali juga la cik nana on9.kalaw tak, boleh dikatakan juga la laptop terabai lgsung tak berusik.bukan apa, dah cuti lama ni tak tahu ape lg yg menarik utk di browsing kan. sangat tak sabar nak memulakan semester baru 12th september ni..InsyAllah I will do the best..

Tapi, ada sikit la rasa hangen sistem online register sejak dr dulu..apa ni kelas utk subjek 4th year banyak sgt yg dah penuh??rasa mcm xlogik kdg2..setakat ni cuma 5 subjek je yg cik nana dah register dan dah penat nak cuba add subjek lain terutama subjek concerntration cik nana nak buat iaitu Islamic Accounting seperti accounting for islamic banks, acc audit of islamic financial inst , zakat and fiqh III sume takde yg kosong!! dah la 3 subjek teratas ni pre requisites..so bila nak habis mcmni?adeyh..itu la yg paling dikesal kan dgn sistem mcmni..sume org kene berebut2 nak dapatkan akhirnya manual jgk the last alternative.[serabut mode]

ACC 3501: advanced group accounting
ACC 4041: advanced taxation
ACC 4052: public sector accounting
ACC 4071: analysis & design of accounting information systems
ACC 4291: integrated case study*

setakat ni ,subjek ni je yg cik nana dapat register utk sem depan. integrated case study tu serious tak nak ambik. nak gantikan dengan auditing and assurance services tp still not available section..*sigh*

harap2 ada petition di buka utk menambahkan kelas..sgt2 moral down kalau sampai ke sudah jd mcmni..hmm..






p/s : kawan2 yg ada info apa2 terbaru harap dpt roger2 nana okay..


From good things, I learned to be a thankful person. from bad things, I learned to be a strong person. Alhamdulillah..praise be to Allah..



www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

nasihah tenang said...

sama la kita nana.. nak amek fiqh3! huhu.. kalo xde gak mmg kena wat manual la kan.. wat sama2 manual tau! hehe.. ok! nana pon nnt ada pape info roger seha taw ;)

.Cik Nana. said...

nak amek fiqh 3 and audit II! huhu..
doa doa doa agar ade kosong before malam ni.. :(

Fara Khalid said...

haish...same la cik nana..ktorg econs pn bnyk masalah mcm 2. makin tggi year of study makin sikit class yg diorg provide. da la tu,x semua sem ade plak 2..hmm

❤ eyeme ❤ said...

kenapa saya x dpt ics eh? hebakk la awak dpt.. hihihi.. i'm final year student too :D